Hyundai Roadshow 2017

Hyundai Roadshow

Velika Hyundai Roadshow turneja počinje! U idućih mjesec dana obići ćemo Istru, Dalmaciju, središnju Hrvatsku i Slavoniju. Posjetite nas, upoznajte novi i30 i ostale Hyundai modele. Obavite besplatnu servisnu provjeru vašeg Hyundai vozila te iskoristite posebne prodajne uvjete. Za vas i vaše najmlađe pripremili smo zanimljiv program i super nagrade. Od samog početka projekta ponosni smo mobility partner STEM Croatian Makersa koji uspješno popularizira robotiku među mladima u Hrvatskoj. Upoznajte se i vi sa STEM projektom na Hyundai Roadshowu! Dođite, zabavite se i osvojite vikend vožnju s jednim od Hyundai modela ili ljetovanje za dvoje s novim i30!

Hyundai Roadshow flota

U sklopu ovogodišnjeg Hyundai Roadshowa predstavljamo vam dio Hyundai ponude, iz koje posebno izdvajamo ovogodišnju premijeru: novu generaciju i30.

Akcijska financiranja s 0% kamata


Financiranje s 0% kamata

Akcijsko financiranje s 0% kamata, u suradnji s Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o., za Hyundai Tucson 1.7 CRDi, u bogatim paketima opreme Style, odnosi se na financiranje u trajanju od 12 mjeseci – model 50/50 uz 0% kamata i 0% troškova obrade, te financiranje u trajanju od 24 mjeseca - model 1/3 uz 0% kamata i 0,99% troškova obrade. Akcijsko financiranje s 0% kamata za Hyundai i20 Active odnosi se na financiranje u trajanju od 24 mjeseca – model 1/3 uz 0% kamata i 0,99% troškova obrade. Posebna ponuda vrijedi do 31.07.2017. ili do isteka zaliha.

Besplatna servisna provjera vašeg Hyundai vozila

Poklanjamo vam 3l ljetne tekućine za pranje vjetrobranskog stakla

Pozivamo sve vlasnike Hyundai vozila da nas posjete na Hyundai Roadshowu i da besplatno provjere svoj Hyundai u 17 točaka za sigurnu, ugodnu i bezbrižnu vožnju. Svakom korisniku koji obavi Before Service provjeru i ostavi nam svoje podatke poklanjamo 3l ljetne tekućine za pranje vjetrobranskog stakla!

Hyundai IONIQ
Vođen e-mocijama

Upoznajte novi IONIQ - prvi automobil na svijetu s mogućnošću odabira inovativnih opcija pogonskih agregata. Nagrađivanog dizajna, IONIQ pruža i sve vozne dinamične karakteristike za potpuni užitak u vožnji. IONIQ je zaslužio i maksimalnih 5 zvjezdica na EURO NCAP testu, proglašen je najsigurnijim automobilom u klasi u 2016. godini.

Sudjelujte u našim natječajima i osvojite Hyundai nagrade

Osvojite ljetovanje za dvoje i testirajte novi i30

Novi i30 upravo je stigao u Hrvatsku! Priključite se našem natječaju i među prvima uskočite za upravljač novog i30. Slikajte se uz naš photo frame, sliku podijelite na svom Facebook profilu i osvojite ljetovanje za dvoje. Detaljne upute oko natječaja potražite ovdje: www.hyundai.hr

Osvojite vikend vožnju!

Hyundai Hrvatska d.o.o. u suradnji s ovlaštenim partnerima nagrađuje vašu vjernost. Posjetite nas na jednoj od 11 lokacija, ispunite kupon i prisustvujte javnom izvlačenju. U svakom gradu tražimo sretnog dobitnika koji će jedan vikend po odabiru moći testirati odabrani Hyundai. Dođite i okušajte svoju sreću!

Budite dio promjene - STEM auto za najmlađe

Od samog početka projekta ponosni smo mobility partner STEM Croatian Makersa koji uspješno popularizira robotiku među mladima u Hrvatskoj. Za najmlađe posjetitelje Hyundai Roadshowa, na odabranim lokacijama, pripremili smo izložbene primjerke micro:bitova – tehnologije koja se koristi u STEM revoluciji.
Dođite i zabavite se zajedno s nama!

5 GODINA TROSTRUKOG JAMSTVA BEZ OGRANIČENJA KILOMETRAŽE

5 godina jamstva

U svijetu punom ograničenja, lijepo je znati da postoje i neke stvari bez ograničenja. Hyundai trostruko petogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže omogućuje vlasnicima novih Hyundai vozila dugu i bezbrižnu vožnju. Uz prepoznatljivu kvalitetu i vrhunski dizajn, Hyundai svojim kupcima daje jedinstveni jamstveni paket na tržištu:

• 5 godina tvorničkog jamstva bez ograničenja kilometraže
• 5 godina jamstva mobilnosti
• 5 godina preventivnih godišnjih pregleda vozila

Više o trostrukom jamstvu Hyundai saznajte na: http://hyundai.hr/usluge/