Hyundai i10 Color Edition
Najveći mali auto

Hyundai i10 je vozilo koje izlazi iz okvira svoje klase. Odvažan je, prostran, zabavan za vožnju, jako dobro opremljen i ima odlične mogućnosti personalizacije unutrašnjosti. Dokaz da nije potrebno biti velik kako bi imao sve!

Koji je vaš odabir?

Hyundai i10 nudi mogućnost odabira dvobojnog interijera bez nadoplate u čak 5 kombinacija boja!

Izrazite vlastiti stil i obojite po želji

Polar White (mat)

Cijena metalik boje samo 1.990 kn*

Pregršt prostora

Bez obzira na dužinu putovanja, cijenit ćete pozornost koja je posvećena detaljima, a to se i vidi u unutrašnjosti i10. U prostranu putničku kabinu i10 vrlo lako i udobno može se smjestiti do 5 odraslih osoba, a kapacitet prtljažnika od 252 litre povećava se na respektabilnih 1046 litara kad se preklope stražnja sjedala.

Čini grad sigurnijim mjestom

Hyundai i10 može se opisati i ovako: puno tehnologije u kompaktnom pakiranju. Napredne tehnologije sustava potpore za vozača surađuju kako bi održale i10 na pravom putu i što dalje od nevolja.

Svako putovanje na koje krenete, bilo kratko ili dugo, sigurnijim čine napredne aktivne sigurnosne tehnologije, uključujući sustav za upozorenje o opasnosti od frontalnog sudara, sustav za upozorenje prelaska vozne trake, sustav tempomata s ograničenjem brzine, sustav nadzora tlaka u gumama, uključivanje signalizacije pri naglom kočenju, elektronski nadzor stabilnosti vozila (ESP) i sustav pomoći pri kretanju uzbrdo.*

*ovisi o paketu opreme