NOVI i40 DOTJERAN I UGLAĐEN
 • Dizajniran i projektiran kako bi udovoljio
 • Niski troškovi održavanja
 • Praktične tehnologije
main_car
IZRAZ INDIVIDUALNOSTI
Uživajte u prepoznatljivom privlačnom izgledu novog i40 Sedana

MODERAN
DIZAJN

Privlačan izgled započinje novo dizajniranim glavnim svjetlima, izraženom novom šesterokutnom rešetkom hladnjaka te se nastavlja sve do novih dotjeranih stražnjih svjetala.

 • Izražajni dizaj Izražena rešetka hladnjaka s kromiranim detaljima,
  elegantna LED svjetla za maglu i dotjeran vanjski dizajn
  potvrda su privlačnosti novog i40 Sedana.
 • Atletski elegantan Svojom precizno oblikovanom karoserijom i sjajnim,
  potpuno novim aluminijskim naplatcima, novi i40 Sedan
  ostavlja nedvojbeno dinamičan dojam.

Dizajn unutrašnjosti

Kokpit novog i40 Sedana dizajniran je kako bi vozač bio informiran i kako bi se zabavio za vrijeme putovanja. Odličan audio sustav sa 6 zvučnika, pojačalo s vanjskim napajanjem i subwoofer omogućuju zvuk premijske kvalitete u svim kutovima putničke kabine. Tu je i napredni 4.3” TFT LCD zaslon u boji i napredni 7” navigacijski sustav s funkcijom DAB (Digital Audio Broadcasting), koja jamči najveću moguću kvalitetu zvuka i druge dodatne usluge.

viševiše
Kontrolna ploča (4.3”)
i TFT LCD zaslon
Navigacijski sustav
 • 7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT)

  Novi 7-stupanjski DCT mjenjač vozaču nudi mogućnost izbora između potpuno automatskog rada ili sekvencijalnog ručnog mjenjača. Ručni odabir stupnjeva prijenosa ostvaruje se putem ručice mjenjača ili tipki smještenih na kolu upravljača za još sveobuhvatnije iskustvo vožnje. U kombinaciji s 1.7 CRDi dizelskim motorima donosi CO2 emisiju od samo 119 g/km (standardno vozilo) ili 110 g/km uz opciju Idle Stop & Go (ISG). dostupno samo s određenim tipovima motora

  highlight_slide_1
VANJSKI IZGLED
VOLUMINOZAN DIZAJN
Izgled novog i40 Sedana čine kombinacija prednjih svjetala,
šesterokutna rešetka hladnjaka i LED svjetla za maglu.
 • višeHID prednja svjetla
  višeLED prednja svjetla za maglu
  višeRešetka hladnjaka
  • HID prednja svjetla Biksenonska prednja svjetla novog i40 Sedana osvjetljavaju još bolje i jasnije za vrijeme vožnje noću. Opcijski Smart High Beam (SHB) nadzire promet iz suprotnog smjera kako bi se izbjeglo zasljepljivanje vozača prebacivanjem dugog na kratko svjetlo.
  • LED prednja svjetla za maglu Opcijska LED prednja svjetla za maglu imaju jednostavne prozirne leće. Vrlo niska montaža omogućuje najučinkovitije osvjetljenje za vrijeme maglovitih uvjeta vožnje.
  • Rešetka hladnjaka Između dotjeranih prednjih svjetala smještena je istaknuta nova šesterokutna rešetka hladnjaka. Dostupna je u dvije izvedbe, s ili bez kromiranih detalja na vodoravnim šipkama.
 • višePanoramski krov
  višePokazivači smjera na vanjskim zrcalima
  višeWheels
  • Panoramski krov Dostupan kao opcija, stakleni krov koji se sastoji od dvije ploče i kojega je moguće otvoriti kako bi sunčeva svjetlost preplavila putničku kabinu. Uvlačne rolete i praktičan vjetrobran upotpunjuju njegov izgled.
  • Pokazivači smjera na vanjskim zrcalima Aerodinamično oblikovana kućišta vanjskih zrcala na vratima umanjuju buku vjetra i sadrže integrirane LED bočne pokazivače smjera za sigurnu promjenu voznog traka.
  • Aluminijski naplatci Aluminijski naplatci od 16" da 18" vama na izbor. Bilo da je su elegantni 18" aluminijskim naplatcima s 225/45 R18 gumama ili stilski 17" aluminijski naplatci s 215/50 R17 gumama, biti ćete u potpunosti zadovoljni sa svojim izborom.
 • višeLED stražnja kombinirana svjetla
  višeLED povišeno stop svjetlo (HSML)
  • LED stražnja kombinirana svjetla Oblikovana velika stražnja svjetla koja se protežu i na bočni dio vozila objedinjuje izražene konture i oblike. LED tehnologija znači da su jasnoća i svjetlost optimizirani, brže se smanjuje njihov intenzitet i brže upozoravaju ostali sudionici u prometu.
  • LED povišeno stop svjetlo (HSML) Maksimalna vidljivost i zaštita zajamčeni su integriranjem ove sigurnosne značajke u krovni spojler. Čitav niz LED dioda svijetli jarkim crvenim svjetlom.
Unutrašnjost
SVE JE U AMBIJENTU
Cijela unutrašnjost novog i40 Sedana odaje najvišu klasu umjetnosti uređenja unutrašnjosti. Radi se o pažljivo izrađenom spoju vrhunskih materijala, stilski usklađenih kombinacija boja i najvećoj mogućoj razini udobnosti, prostranosti i praktičnosti koja je dostupna u klasi.
BOJA SJEDALA
 • Koža
 • Materijali sjedala
Unutrašnjost

Dimenzije putničke kabine novog i40 Sedana među najboljima su u klasi, uz sjedala koja daju visoku razinu udobnosti čak i na dužim putovanjima.

Daljinsko upravljanje na upravljaču

Kontrola i prilagodba audio funkcija preko daljinskog upravljanja na kolu upravljača znači da vozač ne mora skidati ruke s upravljača tijekom vožnje.

Daljinsko upravljanje
audio sustavom

Kontrola automatskog tempomata

Grijano kolo upravljača

Kontrole putnog računala

Zatvori
Električno podesiva sjedala

Mogućnost prilagodbe na 10 različitih načina, električna prilagodba sjedala vozača uključuje lumbalnu potporu za još veću udobnost i sigurnost. Integrirano memorijsko sjedalo (IMS) vozača praktično vraća sjedalo u preferirani položaj.

Zatvori
Potpuno automatska klimatizacija

I vozač i suvozač imaju mogućnost odabira individualnih temperatura u skladu sa svojim željama. Sustav zatim održava željene temperature za svaku zonu.

Zatvori
Sustav ventilacije prednjih sjedala

Ventilatori ugrađeni u prednja sjedala ispuhuju blagu struju rashladnog zraka kroz mikro perforacije na kožnoj površini sjedala. Dostupno kao opcija samo s kožnim sjedalima.


Zatvori
Prtljažnik

Uz kapacitet od 505 litara i dodatnih 20 litara ispod podnice prtljažnika (s Tire Mobility kompletom), kapacitet prtljažnika i40 Sedana jedan je od najboljih u klasi.


Zatvori
Središnji naslon za ruke na stražnjoj klupi

Putnici straga mogu uživati u udobnosti preklopnog i podstavljenog naslona za ruke. On uključuje i ugrađene držače za čaše i prostor za pohranjivanje.


Zatvori
Grijana sjedala

Prednja sjedala imaju sjedeću površinu i naslon s mogućnošću zagrijavanja u 3 stupnja. Grijane su i sjedeće površine stražnjih sjedala.


Zatvori
PERFORMANSE
SVA SNAGA KOJA VAM JE POTREBNA
Motori koji novom i40 Sedanu daju dovoljnu zalihu snage i zakretnog momenta,
štogod sa sobom ponijeli, gdjegod pošli. Izaberite iz naše ponude modernih motora koju čine dva benzinska i dva dizelska motora.
 • 1.7 CRDi
  dizelski motor

  Za zahtjevnije vozače ili za one koji često sa sobom voze teški teret razvili smo verziju velike izlazne snage 1.7 CRDi dizelskog motora. On razvija veće razine snage i zakretnog momenta za uzbudljiviju i ugodniju vožnju.

  Maks. snaga
  141 ks
  Maks. zakretni moment
  340 Nm
 • 7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT) Novi 7-stupanjski DCT mjenjač kupcima nudi mogućnost odabira između potpuno automatskog rada ili sekvencijalne ručne promjene stupnjeva prijenosa. Ručni odabir stupnjeva prijenosa odvija se preko ručice mjenjača ili tipki smještenih na kolu upravljača za još bolje iskustvo vožnje. U kombinaciji s 1.7 CRDi dizelskim motorima, postiže CO2, emisiju od samo 119 g/km (standardno vozilo) ili 110 g/km uz Idle Stop & Go (ISG) opciju.
 • Napredna kontrola vuče u zavojima (ATCC) Sustav koristi elektroničke senzore koji imitiraju ponašanje diferencijala s ograničenim proklizavanjem tijekom skretanja u zavojima, što omogućuje dodatnu vuču, bolje prianjanje i time bolje rukovanje. ATCC je konstruiran posebno kako bi se poboljšale već impresivne vozne karakteristike novog i40 Sedana.
Sigurnost
PODALJE OD NEZGODA
Nije moguće predvidjeti nepredvidivo, ali novi i40 Sedan opremljen je naprednim sustavima za izbjegavanje koji vam mogu pomoći da se držite podalje od nezgoda.
 
 
 
 
 • Funkcija prepoznavanja ograničenja brzine (SLIF)

  Novi sustav prepoznavanja ograničenja brzine očitava prometne znakove i
  prikazuje važeće ograničenje brzine preko novog TFT zaslona u instrumentnoj ploči.
  Novi i40 je prvi Hyundai koji nudi ovu tehnologiju.

 • SLIF
 • ESC
 • BAS
 • LKAS
 • HBA
 • END
 •           Sustav sa 9 zračnih jastuka Novi i40 Sedan nudi do 9 zračnh jastuka, uključujući svaki zračni jastuk za vozača i suvozača, prednju i stražnju zračnu zavjesu i 2 prednja bočna zračna jastuka za prsni koš i zdjelicu te 2 stražnja bočna zračna jastuka za prsni koš na vanjskim bočnim sjedalima plus zračni jastuk koji nudi zaštitu koljena vozača. i40 osvojio je maksimalnih pet zvjezdica za sigurnost na Euro NCAP programu ocjenjivanja sigurnosti vozila u slučaju sudara.
UDOBNOST
UDOBNA PRAKTIČNOST
Novi i40 Sedan prepun je značajki i sustava koji olakšavaju život iz dana u dan, na svakom putovanju.

SPECIFIKACIJE

Odaberite model
 
Pregled Kategorija
Oznaka proizvoda
Naziv modela
Stanica za gorivo Izlazna snaga
Električno
skladištenje energije
Li-ion akumulator
Motor Oznaka motora  
Zapremina motora (ccm)
Max. brzina (km/h)
Oznaka max. snage (KS / rpm) /
Oznaka max. obrtnog momenta (kg·m / rpm) /
Max. izlazna snaga (kW)
Ubrzanje (0 - 100 km/h) (sec)
Kočioni put (m)
Broj cilindara
Ventili cilindra
Bore Stroke
Injection
Compression Ratio
Prijenos Tip prijenosa -Stupanjski  
Type
Lock
Suspension Front
Rear
Steering Wheel System
Lock to Lock Turns
Turning Circle
Brake System
Front
Rear
Brake Assist
Off Road Ability Approach Angle
Departure Angle
Ramp Over Brake Angle
Minimum Ground Clearance
Potrošnja goriva Tip goriva
Potrošnja goriva
(grad) (litara / 100km)
Potrošnja goriva
(van grada / autocesta) (litara / 100km)
Potrošnja goriva
(kombinirano) (litara / 100km)
CO2 emisija
(kombinirano) (g/km)
Kapacitet spremnika goriva (litara)
Vanjština Ukupna duljina (mm)
Ukupna širina (mm)
Ukupna visina (mm)
Međuosovinski razmak kotača (mm)
Prednji profil (mm)
Stražnji profil (mm)
Prednji Over Hang (mm)
Stražnji Over Hang (mm)
Prtljažnik Kapacitet prtljažnika (VDA; litara)
Masa Masa praznog vozila (najlakša) (kg)
Masa praznog vozila (najteža) (kg)
Bruto masa vozila (kg)
Kotači i gume Prednji kotači
Stražnji kotači
Prednje gume
Stražnje gume
Stupanj označavanja guma Učinkovitost goriva
Prianjanje
Vanjska buka
Objavljene slike, specifikacije motora i informacije mogu se razlikovati od regije do regije. Sve informacije i ilustracije su na temelju podataka dostupnih u vrijeme objave i podložne su promjenama bez prethodne najave. Molimo posjetite našu web stranicu ili regionalne zastupnike za više informacija.

Dodatna oprema

 
Preuzmi PDF