Jedan automobil. Tri opcije.

Plug-in

Uskoro

Hybrid

Electric

OTKRIJTE SVIJET GENERACIJE IONIQ

Nadopunite svoj životni stil vožnjom modela IONIQ sa smanjenom emisijom.

TRI NAČINA ELEKTRIČNOG PUNJENJA VAŠEG VOZILA

ODABERITE IONIQ KOJI ODGOVARA VAŠEM ŽIVOTNOM STILU

Lako je odlučiti koji je IONIQ pravi za vas. Sve ovisi o tome koliko često vozite, na kojim relacijama i kako vozite. Koji god izabrali, svaki IONIQ nagradit će vas izvanrednom vožnjom uz pregršt okretnog momenta. Evo kratkog pregleda prednosti svakog od tri IONIQ pogona.

HYUNDAI

hybrid

Užitak u vožnji uz manje emisija

Visokoučinkoviti benzinski motor od 32 kW i električni motor u suradnji razvijaju snažne performanse uz manju potrošnju goriva i manje emisije ispušnih plinova. Ukupna snaga sustava jest 141 KS. Električni motor razvija nenadmašan okretni moment odmah tijekom pokretanja, a napaja se preko kompaktne 1,56 kWh litij-ionske polimerne baterije koja se puni tijekom vožnje, ponajprije energijom koja se rekuperira tijekom kočenja. IONIQ Hybrid omogućuje vožnju bez emisija pri brzinama do 120 km/h.

HYUNDAI

plug-in

Najbolje od oba svijeta

Snažna litij-ionska polimerna baterija od 8,9 kWh napaja okretnim momentom bogati električni motor od 45 kW koji omogućuje vožnju na dionici do 50 km bez emisije ispušnih plinova. Idealno za put na posao i s posla. Kada radi u tandemu s visokoučinkovitim benzinskim motorom razvija znatno bolje performanse bez ograničenja maksimalnog dometa vožnje. Baterija rekuperira energiju tijekom vožnje i može se puniti preko vanjskog napajanja.

HYUNDAI

electric

Bez emisija. Bez kompromisa.

Električni motor od 88 kW bogat je okretnim momentom i napaja se preko super učinkovite litij-ionske polimerne baterije snage 28 kWh. Ona omogućuje vožnju bez emisije ispušnih plinova na dometu do 250 km nakon samo jednog punjenja. Baterija je smještena nisko u šasiji, što ujedno spušta i centar gravitacije vozila koji je osnova za odličnu vožnju brzih reakcija.

JEDNOSTAVNO ELEKTRIČNO PUNJENJE

IONIQ ČINI RAZLIKU

Niti jedno drugo vozilo nije od glave do pete dizajnirano za mogućnost pogona na tri različita električna agregata. Iza robusne, a ipak lake karoserije kriju se visokoučinkovite komponente koje su posebno dizajnirane i konstruirane da savršeno međusobno surađuju. Rezultat toga je da vi imate priliku uživati u zabavnoj vožnji koja je ujedno štedljiva.

 
Motor
e-motor
DCT
Baterija
PLUG-IN
Motor
e-motor
DCT
Baterija
HYBRID
Motor
e-motor
DCT
Baterija
ELECTRIC
Motor
e-motor
DCT
Baterija

ZADOVOLJITE SVOJU ZNATIŽELJU

plug-in

Uskoro

hybrid

electric