close gnb layer
close gnb layer

Na ovoj ćete stranici pronaći cjenike i podatke o opremi za sve modele Hyundai vozila na hrvatskom tržištu (PDF datoteke).


 • i10
 • GB_120x54
  i20

 • i20 Active

 • i30 N
  NOVO

 • i30
  NOVO

 • i30 karavan
  NOVO
 • GB_120x54
  i40 Sedan
 • VF_GNB_120x54
  i40 Karavan
 • Kona
  Kona
  NOVO

 • Tucson
 • DM_GNB_120x54
  Santa Fe

 • Grand Santa Fe

 • IONIQ EV Electric
  NOVO

 • IONIQ HEV Hybrid
  NOVO
 • Hyundai KONA.

  You drive it. You define it.

  HME_PHEV_logo_car
   
   

   
   
  Slike se mogu razlikovati od stvarnog proizvoda.

   
  next
   

  Usudi se biti drugačiji.

  Ponekad su najbolji trenuci oni u kojima svijet ne oblikuje nas – nego mi njega. To je bit načela You drive it. You define it. Ti definiraš svoj svijet. Definiraj i oživi duh svoje prve KONE. Kao dinamična kombinacija stila i performansi s najnaprednijom vrhunskom tehnologijom, ovaj kompaktni SUV zaslužuje tvoju pažnju.

  Zaviri u svijet KONE.

  Dizajn

  Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god ugla ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn.

  Dinamika


  177ks


  265Nm

  1.6 T-GDI

  benzinski motor

  KONA je opremljena turbomotorom 1.6 sa 177 KS koji postiže ubrzanje od 0 do 100 za manje od 8 sekundi. U kombinaciji sa 7-brzinskim automatskim mjenjačem i dvostrukom spojkom te pogonom na sve kotače*, pruža snagu i spremnost za lako hvatanje u koštac s gradskim ulicama i ruralnim putevima.

  * Dostupno uz razinu opreme GRIPit

  Tehnologija

  KONA pruža besprijekorno povezivanje i inovativnu tehnologiju koja će vas oduševiti – poput projekcijskog zaslona*. KRELL-ov prvorazredan audio sustav* stvara vrhunski glazbeni doživljaj u vožnji.

  * u seriji od razine opreme LOVEit i GRIPit ** u seriji od razine opreme ROCKit

  DIZAJN

  Definiraj.

  KONA je spremna prilagoditi se vašoj osobnosti. Odaberite jednu od nekoliko mogućnosti personalizacije, koje se odnose na vanjski izgled, odnosno unutrašnjost. KONA u opciji nudi dvije nijanse boje krova* (Dark Knight ili Phantom Black) koje možete kombinirati sa jednom od deset ponuđenih boja karoserije. Pored toga, u ponudi su tri paketa* personalizacije unutrašnjosti – Orange, Lime i Red, dostupni uz kombinaciju presvlaka sjedala tkanina-koža* odnosno koža*. Ovisno o razini opreme, KONA nudi i tri različita promjera aluminijskih naplataka. Usudi se biti drugačiji.
  * različite kombinacije paketa personalizacija dostupnih u opciji


  Počnite s izražavanjem osobnog stila.

    Stiliziraj.

    Samopouzdana i jedinstvena, KONA je dizajnirana da se ljudi okreću za njom – i da im zaigra srce. Smion vanjski dizajn upada u oči, tu su mišićavi skulpturalni oblici, elegantna LED svjetla* i jedinstveni detalji koji naglašavaju jako Hyundaijevo SUV nasljeđe u njezinoj osnovi.
    * u seriji od razine opreme ROCKit

    Svijetla

    Jedinstveni dizajn dvostrukih LED prednjih svjetala i LED dnevnih svjetala za vožnju, čine prepoznatljiv izgled prednjeg dijela.

    Rešetka hladnjaka

    Prepoznatljiva Hyundai kaskadna rešetka hladnjaka u kombinaciji s duplim prednjim svijetlima prednjoj strani daje odvažan izgled.

    Naplatci

    Dostupnost modernih 18“ aluminijskih naplatka

    Stražnja LED svijetla

    Elegantna stražnja LED svijetla ističu se jedinstvenim zavinutim svijetlom oko dijela sa žmigavcem i svijetlom za indikaciju vožnje unazad.

    Stražnji spojler

    Elegantni stražnji spojler s integriranim LED svijetlom za signalizaciju kočenja.

    Uskladi.

    Pozornost usmjerena detaljima je također ono što KONU čini tako posebnom. Otkrijte iznimnu razinu komfora s kvalitetnim materijalima na svim pozicijama koji pružaju osjetilan i rafiniran doživljaj. Što se individualnosti tiče, možete birati između četiri kombinacije boja u oblikovanju unutrašnjosti. Nema više dosadnih instrument ploča!

    Ugodna narančasta

    Narančasti detalji* na obrubima otvora za zrak, oko ručice mjenjača, prsten oko tipke za pokretanje motora, prošivi kožnih presvlaka sjedala i obloge upravljača. Sve varijante unutrašnjosti dolaze sa crnom oblogom krova.*

    * u opciji u paketu ORANGE od razine opreme ROCKit

    Moćna crvena

    U crvenoj boji* dolaze sigurnosni pojasevi, dok su unutarnje kvake vrata i prečka kola upravljača animirane crnom bojom visokog sjaja, povrh svih drugih detalja unutrašnjosti u crvenoj boji, koje nude i ostali paketi personalizacije unutrašnjosti alternativnih nijansi.*

    * u opciji u paketu RED od razine opreme DESIREit i ROCKit

    Živahna boja limete

    U boji limete* dolaze sigurnosni pojasevi, dok su unutarnje kvake vrata i prečka kola upravljača crne boje visokog sjaja te upotpunjuju dizajn unutrašnjosti zajedno s ostalim detaljima koje nude i ostali paketi personalizacije.

    * u opciji u paketu LIME od razine opreme DESIREit i ROCKit

    Klasična siva

    Siva je standardna mat izvedba obruba oko otvora za zrak, oko ručice mjenjača, prsten oko tipke za pokretanje motora, prošivi presvlaka sjedala i obloge kola upravljača.

    Ugodna narančasta.

    Moćna crvena

    Živahna boja limete

    Klasična siva

    PERFORMANSE

    Pojačaj.

    Onako kako to vama odgovara. Snaga, zabava i učinkovitost. KONA nudi izbor između dva iznimno učinkovita, turbobenzinska pogona. U samom vrhu ponude je motor 1.6 T-GDI 177 KS* i pogonom na sva četiri kotača te automatskim mjenjačem sa 7 brzina i dvostrukom spojkom (DCT). DCT kombinira malu potrošnju goriva i užitak u vožnji ručnog mijenjanja brzina s komforom automatskog mjenjača. Tu je još i smanjeni, ali snažni 1.0 T-GDI sa 120 KS i pogonom na prednje kotače. On dolazi uz ručni mjenjač sa 6 brzina optimiziran za manju potrošnju goriva. U proljeće 2018. godine ponudu pogonskih agregata KONE upotpunit će i dizelski motor 1.6 CRDi.
    * dostupan uz razinu opreme GRIPit

    1.0 T-GDI
    1.6 T-GDI
    1.6 CRDi

    1.0 T-GDI

    Benzinski motor

    Za ekonomičniju vožnju možete odabrati smanjeni jednolitarski T-GDI trocilindarski turbobenzinski motor sa 120 KS (88 kW) i 172 Nm. Iskoristite manju potrošnju goriva uz pomoć elektronički kontroliranog pokretača ventila za ograničavanje tlaka prednabijanja koji smanjuje crpne gubitke te poboljšava odaziv na gas i okretni moment pri malom broju okretaja. GDI injektor s iznadprosječnim tlakom od 200 bara osigurava čisto sagorijevanje i smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih tvari. Motor je u ponudi s prednjim pogonom i ručnim mjenjačem sa 6 brzina.


    120ks


    172Nm

    1.6 T-GDI

    Benzinski motor

    Potentni KONA 1.6 turbobenzinski motor stiže od 0 do 100 za manje od 8 sekundi. Projektiran unutar kuće, 1.6 T-GDI četvero-cilindarski turbo benzinac sa 177 KS (130 kW) i 265 Nm okretnog momenta pruža vam snagu i spremnost za lako hvatanje u koštac s gradskim ulicama i ruralnim putevima. Kombiniran je s Hyundaijevim novo konstruiranim, kompaktnim pogonom na sva četiri kotača i učinkovitim automatskim mjenjačem sa 7 brzina i dvostrukom spojkom (DCT).


    177ks


    265Nm

    1.6 CRDI

    Dizelski motor

    Za godinu dana od predstavljanja, KONA će dobiti novi motor u obliku proširenog novo konstruiranog i iznimno učinkovitog četvero-cilindarskog turbo dizelskog motora od 1,6 litara po izboru s dvije razine snage*.

    *dostupni na proljeće 2018. godine.

    Ručni mjenjač sa 6 brzina

    KONA će vas zadiviti ručnim mjenjačem sa 6 brzina optimiziranim za manju potrošnju goriva. Kombiniran je s tro-cilindarskim turbo benzinskim motorom od 1,0 litre i pogonom na prednje kotače.

    Automatski mjenjač sa 7 brzina i dvostrukom spojkom (DCT)

    KONA ima nešto i za ljubitelje brzine; automatski mjenjač* sa 7 brzina i dvostrukom spojkom (DCT) koji kombinira malu potrošnju goriva i užitak u vožnji ručnoga mjenjača s komforom automatskoga mjenjača. Postoje dva režima rada: normalni i sportski. U sportskome režimu drugačija je konfiguracija brzina te se one zadržavaju duže prije prebacivanja.

    * dostupan uz motor 1.6 T-GDI

    Uhvati.

    Uhvati zavoj. KONA nudi mogućnost pogona na sva četiri kotača (4WD)* za optimalno rukovanje i prolaženje kroz zavoje. Uz 4WD vožnja po klizavim površinama i neravnim izvangradskim putevima sigurnija je i puno zabavnija. Sa sklopom za naprednu kontrolu držanja podloge i naginjanja u zavojima kojim se poboljšava agilnost i stabilnost, aktivno se raspodjeljuje okretni moment prilikom ubrzavanja u zavojima. To pak omogućava vrlo uzbudljivu voznu dinamiku – jer nije uvijek riječ samo o tome da se negdje stigne, nego kakav osjećaj pri tome imamo.

    * uz razinu opreme GRIPit

    TEHNOLOGIJA

    Opremi.

    Potpuno nova KONA pruža vam besprijekorno povezivanje koje očekujete kao i inovativnu tehnologiju koja će vas posve oduševiti – poput projekcijskog zaslona*, bežičnog punjenja pametnog telefona** i visoko postavljenog zaslona osjetljivog na dodir*** za bolju vidljivost i lakši pristup***.

    *u seriji uz razine opreme LOVEit & GRIPit **u seriji od razine opreme ROCKit *** u seriji od razine opreme LIVEit

    SIGURNOST

    Hyundai SmartSense

    Hyundai SmartSense, naši vrhunski sustavi napredne pomoći za vozača. KONA je vodeća u segmentu najnovijih sigurnosnih tehnologija koje su osmišljene da vam pruže veću sigurnost i pouzdanost u vožnji. Od automatskog kočenja za izbjegavanje sudara (FCA)* do detekcije vozila u mrtvom kutu (BCW)**, KONA vas može upozoriti na potencijalne opasnosti oko vas za vrijeme vožnje.

    * u opciji od prve razine opreme; u seriji uz razine opreme LOVEit & GRIPit ** u seriji uz razine opreme LOVEit & GRIPit

    Pomoć za izbjegavanje sudara s detekcijom pješaka
    Sustav izbjegavanja sudara (FCA)* koristi prednju kameru i radarski senzor za nadzor prometa ispred vozila. Ako uoči mogućnost sudara s vozilom ispred ili pješakom, upozorit će vozača i po potrebi automatski usporiti ili zaustaviti vozilo.

    * u opciji od prve razine opreme; u seriji uz razine opreme LOVEit & GRIPit.

    Sustav upozorenja prilikom prelaska vozne trake
    Standardni sustav upozorenja prilikom prelaska vozne trake (LKA) koristi prednju kameru za nadzor kolničkih linija. U slučaju nehotičnog prelaska voznog traka, sustav će upozoriti vozača te može primijeniti i silu protu-upravljanja kako bi usmjerio automobil natrag u njegov vozni trak.

    * u seriji uz razine opreme LOVEit & GRIPit

    Upozorenje na sudar s vozilom u mrtvom kutu (BCW)* u kombinaciji sa sustavom pomoći zadržavanja vozila u voznoj traci (LKA)
    Pomoću 2 radarska senzora smještena u donjem dijelu stražnjeg odbojnika, sustav vas vizualno upozorava na promet u mrtvom kutu (BCW)*. Ako u takvoj situaciji uključite pokazivač smjera, sustav će se oglasiti i zvučnim signalom upozorenja.

    * u seriji uz razine opreme LOVEit & GRIPit

    Tehnologija potpunih LED svjetala
    Automatska kontrola dugog svjetla (HBA)* detektira vozila koja vam dolaze u susret kao i vozila u istom traku ispred vas po noći, te prema potrebi prebacuje s dugih na kratka svjetla. Sustav statičnog zakrivljenja svjetala osvjetljava područje ispred vozila u zavojima, čime se značajno poboljšava vidljivost po noći.*

    * u seriji od razine opreme ROCKit    Upozorenje na mogućnost sudara pri vožnji unatrag (RCCW)
    Kad izlazite unatrag iz nepreglednog ili uskog parkirnog prostora, ovaj sustav smanjuje rizik od sudara. Pomoću dva radarska senzora smještena straga*, upozorava vas na vozila koja vam se približavaju sa stražnje strane.

    * u seriji uz razine opreme LOVEit & GRIPit

    Sustav upozorenja vozača na budnost (DAW)
    Ova standardna funkcija povećava sigurnost i komfor do posve nove razine, jer kontinuirano prati i analizira obrasce ponašanja vozača. Kad se identificira obrazac zamora ili popuštanja pažnje vozača, ovaj ga sustav zvučnim upozorenjem i projiciranom porukom obavještava na zaslonu putnog računala te mu sugerira da napravi stanku.

    UDOBNOST

    Višenamjenska KONA pripada u vrh klase po veličini prostora za noge, glavu te u području ramena. Stražnja vrata sa širokim otvorom i niskim utovarnim pragom omogućavaju brz i jednostavan utovar. Iako je kompaktni SUV, KONA ne škrtari na prostoru te ima izniman kapacitet prtljažnika od 361 litre. Osim toga, lako ga je povećati zahvaljujući modularnosti unutrašnje kabine: u trenutku jednim dodirom možete preklopiti naslone stražnjih sjedala. S preklopljenim naslonima KONA osigurava pozamašnih 1.143 litre prostora, što je savršeno za aktivan vikend.

    Doživi.

    Ostanite online u gradu ili skrenite s ceste i raspalite glazbu. KRELL-ov prvoklasni glazbeni sustav* stvara vrhunski glazbeni doživljaj u vožnji. Bez obzira na to kako odlučite slijediti svoje instinkte, KONA vam pruža besprijekornu inovativnu tehnologiju koja će vas oduševiti, poput zaslona audio-navigacijskog uređaja osjetljivog na dodir veličine 8”* s kojim je sve lako dostupno putem funkcija Apple CarPlay™** i Android Auto™**. Izrazite sebe.

    * u seriji od razine opreme ROCKit ** u seriji od razine opreme LIVEit

    Apple CarPlay™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Apple Inc. Android Auto™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Google Inc.

    Prvoklasan glazbeni sustav KRELL*

    *u seriji od razine opreme ROCKit

    8“ zaslon audio-navigacijskog uređaja osjetljiv na dodir

    *u seriji od razine opreme ROCKit

    SPECIFIKACIJE

    Odaberite model
     
    Pregled Kategorija
    Oznaka proizvoda
    Naziv modela
    Stanica za gorivo Izlazna snaga
    Električno
    skladištenje energije
    Li-ion akumulator
    Motor Oznaka motora  
    Zapremina motora (ccm)
    Max. brzina (km/h)
    Oznaka max. snage (KS / rpm) /
    Oznaka max. obrtnog momenta (kg·m / rpm) /
    Max. izlazna snaga (kW)
    Ubrzanje (0 - 100 km/h) (sec)
    Kočioni put (m)
    Broj cilindara
    Ventili cilindra
    Bore Stroke
    Injection
    Compression Ratio
    Prijenos Tip prijenosa -Stupanjski  
    Type
    Lock
    Suspension Front
    Rear
    Steering Wheel System
    Lock to Lock Turns
    Turning Circle
    Brake System
    Front
    Rear
    Brake Assist
    Off Road Ability Approach Angle
    Departure Angle
    Ramp Over Brake Angle
    Minimum Ground Clearance
    Potrošnja goriva Tip goriva
    Potrošnja goriva
    (grad) (litara / 100km)
    Potrošnja goriva
    (van grada / autocesta) (litara / 100km)
    Potrošnja goriva
    (kombinirano) (litara / 100km)
    CO2 emisija
    (kombinirano) (g/km)
    Kapacitet spremnika goriva (litara)
    Vanjština Ukupna duljina (mm)
    Ukupna širina (mm)
    Ukupna visina (mm)
    Međuosovinski razmak kotača (mm)
    Prednji profil (mm)
    Stražnji profil (mm)
    Prednji Over Hang (mm)
    Stražnji Over Hang (mm)
    Prtljažnik Kapacitet prtljažnika (VDA; litara)
    Masa Masa praznog vozila (najlakša) (kg)
    Masa praznog vozila (najteža) (kg)
    Bruto masa vozila (kg)
    Kotači i gume Prednji kotači
    Stražnji kotači
    Prednje gume
    Stražnje gume
    Stupanj označavanja guma Učinkovitost goriva
    Prianjanje
    Vanjska buka

    Dodatna oprema

     
    Preuzmi PDF
     
    "Gore objavljene slike i informacije mogu se razlikovati od regije do regije. Sve informacije i ilustracije temelje se na podacima dostupnim u trenutku objave i podložne su promjenama bez prethodne najave. Molimo posjetite našu web stranicu ili regionalne zastupnike za više informacija."