POTPUNO NOVI i30 KRENITE DALJE UZ NOVI AUTOMOBIL
ZA SVE, ZA VAS.
MOVE ON.
 • Karakterističan, bezvremenski dizajn
 • Poboljšana aktivna sigurnost
 • Napredne mogućnosti povezivanja

Start


Fotografije se mogu razlikovati od stvarnog proizvoda.

previous
next
 
NOVI AUTOMOBIL ZA NOVO DOBA
Rijetko se pojavi novi automobil koji izgleda tako dobro, a tako je moderan.
Potpuno novi Hyundai i30 uz sve to ima i stila.

BEZVREMENSKI DIZAJN

Precizno oblikovane površine, konusna silueta i izražajni detalji dizajna daju mu dašak elegancije i jednostavne profinjenosti.

 • PROFINJEN. POUZDAN.
  POSEBAN
  Bezvremenski karakter potpuno novog
  i30 je nezamjenjiv.
 • IZRAŽAJAN. PRECIZAN
  ZREO
  Savršeno srazmjerna kombinacija
  stila i aerodinamike.
 • Sustav upozoravanja vozača na umor (DAA) Nadzorom i analizom promjena kuta upravljača, zakretnog momenta upravljača, položaja u voznom traku i vremena vožnje, DAA otkriva nastup umora kod vozača te izdaje vizualna i zvučna upozorenja. Osjetljivost sustava moguće je prilagoditi.
 • Funkcija prepoznavanja ograničenja brzine (SLIF) SLIF koristi prednju kameru i informacije iz navigacijskog sustava kako bi identificirao prometne znakove za ograničenje brzine te prikazao ograničenje brzine u stvarnom vremenu. Informacije se prikazuju na navigacijskom sustavu te na kontrolnoj ploči. dostupan na razini opreme Premium Plus
 • Detektor mrtvog kuta
  (BSD)
  Vizualna i zvučna upozorenja upozoravaju vas na prisutnost susjednog vozila koje može biti skriveno u Vašem mrtvom kutu. dostupan u opciji uz nadoplatu od razine opreme Premium Plus
 • Sustav za upozorenje opasnosti od frontalnog sudara (FCWS) &
  automatsko kočenje u slučaju opasnosti (AEB)
  FCWS koristi prednju kameru za otkrivanje potencijala na bilo kakav frontalni sudar i upozorava vozača na opasnost. AEB pokreće automatsko kočenje u slučaju opasnosti kako bi spriječio ili smanjio učinke bilo kakvog potencijalnog sudara. Opcijski je sustav FCWS moguće proširiti prednjim radarom, koji doprinosi mogućnosti otkrivanja prisutnosti pješaka.

Karakterističan dizajn

Pozitivan bezvremen dizajn potpuno novog i30
stvara snažnu emotivnu privlačnost.

Vožnja kao nagrada

Nova ponuda pogonskih agregata, stražnji ovjes s više spona i u klasi vodeća čvrstoća konstrukcije čine vožnju potpuno novim i30 pravim užitkom.

VANJSKI IZGLED
KRENITE DALJE SA STILOM
Koncept bezvremenskog dizajna potpuno novog i30 reflektira pažnju i emocije koje
isijavaju iz svakog njegovog detalja.
 • višeNapredno osvjetljenje sprijeda
  višeKaskadna rešetka hladnjaka
  višeLED dnevna i pozicijska svjetla
  višeSpušteni prednji branik
  • Napredno osvjetljenje sprijeda Od prve razine opreme (Comfort) u seriji dolaze LED dnevna i pozicijska svjetla. Od Premium razine opreme u seriji su LED stražnja kombinirana svjetla. Kratka i duga LED svjetla dostupna su u opciji uz nadoplatu od razine opreme Premium Plus.
  • Kaskadna rešetka hladnjaka Oblik i detalji novo razvijene Hyundaijeve rešetke hladnjaka inspirirani su valovitim spuštanjem lijevanog čelika. Ostavlja snažan dojam snage i pokreta.
  • LED dnevna i pozicijska svjetla Unaprijeđena šesterokutna rešetka hladnjaka dodatni je konkavni element obrisima. Nova rešetka hladnjaka konusno gestikulira prema dolje.
  • Spušteni prednji branik 3-dimenzionalni oblik spuštenog branika naglašava široki sportski stav potpuno novog i30.
 • višeAluminijski naplatci
  višeKarakterna linija
  višePanoramski krov
  • Aluminijski naplatci U ponudi naplataka za potpuno novi i30 ističu se 16” 10-kraki naplatci u dvije nijanse i 17” 10-kraki aluminijski naplatci u dvije nijanse.
  • Karakterna linija Bočnim pogledom na potpuno novi i30 dominira neprekinuta uglađena karakterna linija koja se proteže od prednjih svjetala pa sve do stražnjih kombiniranih svjetala.
  • Panoramski krov Podizno pomični panoramski krov širokog otvora putnički kabinu čini otvorenijom i prozračnijom. dostupan uz nadoplatu od razine opreme Premium Plus
 • višeCrni stražnji spojler
  visokog sjaja
  višeLED stražnja kombinirana svjetla
  višeStražnja svjetla
  i svjetla za maglu
  • Crni stražnji spojler visokog sjaja Krov završava stilskim, sjajnim, crnim, aerodinamičnim krovnim spojlerom u koji je ugrađeno središnje povišeno stop svjetlo.
  • LED stražnja kombinirana svjetla Naglašena horizontalna orijentacija stražnjih kombiniranih svjetala naglašava osjećaj snage, širine i stabilnosti. Također dostupno i s LED svjetlima, koja ne samo da su štedljiva nego istovremeno i jako lijepo izgledaju. dostupna od razine opreme Premium
  • Stražnja svjetla i svjetla za maglu Povišeno smještena stražnja svjetla i svjetla za maglu doprinose cjelokupnom dojmu širine i stabilnosti.
UNUTRAŠNJOST
KRENITE DALJE UDOBNO SMJEŠTENI
Jednostavnost kontrolne ploče i putničke kabine ostavljaju dojam opipljive elegancije, kvalitete i prostranosti. Više je to od samog dojma – potpuno novi i30 je među najprostranijima u svojoj klasi.
Boja sjedala
 • Crna
 • Crna i siva
 • Crna i plava
 • GLS tkanina/koža
 • OPT koža
 • GLS tkanina / koža
 • OPT koža
 • OPT koža - paket boja
 • Materijali sjedala
Ambijent putničke kabine

Posebno su za potpuno novi i30 razvijene tri kombinacije boja za unutrašnjost.

Sustav upozoravanja vozača na umor (DAA)

Potpuno novi i30 može analizirati veliki raspon ulaznih informacija uključujući promjene kuta upravljača, zakretnog momenta upravljača, položaja u voznom traku i vremena vožnje. Ako sustav prepozna simptome umora kod vozača, trenutačno izdaje vozaču upozorenja.

Zatvori
8” dodirni zaslon „floating touch“ tehnologije

Navigacijska platforma uključuje sedmogodišnju besplatnu pretplatu na LIVE usluge. Prikazuje informacije na 8” dodirnom zaslonu u boji koji ponosno stoji na kontrolnoj ploči, savršeno postavljen i za vozača i putnike. dostupna na razini opreme Premium Plus

Zatvori
Automatski klima uređaj

Dvozonski automatski klima uređaj omogućuje individualne postavke temperature za vozača i suvozača. Samo postavite željenu temperaturu, a sustav će učiniti sve ostalo. dostupan od razine opreme Style PLUS

Zatvori
Napredne značajke povezivanja

Kombinacija 8” dodirnog zaslona i mogućnosti potpunog povezivanja u potpuno novom i30 omogućuju najsigurniji način pristupa Vašem iPhone ili Android pametnom telefonu tijekom putovanja. Apple CarPlay™ je registrirani zaštitni znak tvrtke Apple Inc.
Android Auto™ je registrirani zaštitni znak tvrtke Google Inc.


Zatvori
7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT)

Posebno razvijen 7-DCT mjenjač dodatno naglašava dinamiku uz optimalnu potrošnju goriva. Mijenjanje stupnjeva prijenosa izrazito je brzo, glatko i pravi je užitak. Za odabir su dostupna 3 načina vožnje, Normal, Eco i Sport. dostupan uz motore 1.4 TGDI 140KS i 1.6 CRDi 136KS

Zatvori
Klizni prednji naslon za ruke

Praktično smješten između prednjih sjedala nalazi se udobni naslon za ruke koji je po želji moguće pomicati natrag i naprijed. Preklopni naslon za ruke može je podići kako bi otkrio korisni pretinac za odlaganje. dostupan od razine opreme Premium.


Zatvori
PERFORMANSE
KRENITE DALJE S UŽITKOM
Dramatično optimizirana kvaliteta vožnje isporučuje snažno,
a ipak glatko i tiho iskustvo vožnje koje se ne da usporediti.
 • 1.0 T-GDi
  benzinski motor

  1.0 T-GDI je smanjeni turbopunjeni benzinski motor sa 120 KS i 171,1 Nm pri 1500 ~ 4000 o/min. Kombiniran je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

  Maks. snaga
  120 ks
  Maks. okretni moment
  171.1 Nm
 • 1.4 T-GDi
  benzinski motor

  Za dinamičnu vožnju s odličnom reakcijom, novo razvijeni 1.4 T-GDI, razvija snagu od 140 KS i 242 Nm okretnog momenta pri 1500 o/min. Dostupan je sa 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom.

  Maks. snaga
  140 ks
  Maks. okretni moment
  242 Nm
 • 1.4 MPi
  benzinski motor

  Atmosferskim benzinski motor razvija 100 KS i 134 Nm okretnog momenta pri 3500 o/min. Dolazi u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

  Maks. snaga
  100 ks
  Maks. okretni moment
  134 Nm
 • 1.6 CRDi
  dizelski motor

  Ovaj dizelski motor s turbopunjenjem razvija impresivnu količinu okretnog momenta te je dostupan u tri različite verzije. Najsnažniji razvija 136 KS i dostupan je uz 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, onaj srednji od 110 KS i za ekološki osviještene vozače verzija od 95 KS dostupni su sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

  Maks. snaga
  136 ks
  Maks. okretni moment
  300 Nm
SIGURNOST

KRENITE DALJE BEZBRIŽNO
Potpuno novi i30 svim svojim putnicima nudi bezbrižnu vožnju uz velikodušnu ponudu standardnih sigurnosnih značajki.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Automatsko kočenje u slučaju opasnosti (AEB)

  Sprijeda montirani sustav radara i kamere skenira cestu ispred Vas na vozila i pješake koji ju prelaze.
  AEB automatski pokreće kočenje u slučaju opasnosti kako bi se smanjila mogućnost ozbiljnog sudara ili
  kako bi se smanjile njegove posljedice. Standardni sustav AEB reagira na postojeća vozila ispred Vas preko prednje kamere, a opcijski je sustav dostupan s radarom, što doprinosi otkrivanju pješaka.

 • Sustav za upozorenje opasnosti od frontalnog sudara (FCWS)

  FCWS koristi prednju kameru za otkrivanje potencijalnog frontalnog sudara i upozorava vozača na postojeću opasnost. AEB pokreće kočenje u slučaju opasnosti kako bi se izbjegao sudar ili se smanjili učinci potencijalnog sudara.

 • Napredni pametni tempomat (ASCC)

  Održava postavljeni razmak od vozila ispred Vas, automatskim smanjivanjem ili povećanjem brzine na unaprijed postavljeno ograničenje. U “stop & go” prometu, ASCC održava unaprijed određeni razmak nakon zaustavljanja, a automatski ponovno pokreće motor kada se otkrije kretanje prema naprijed ispred Vas. dostupan je uz 7DCT mjenjač na razini opreme Premium PLUS

 • Sustav upozorenja na napuštanje voznog traka (LKAS)

  Sustav doprinosi aktivnoj sigurnosti izbjegavanjem slučajnog napuštanja voznog traka uzrokovanog odvlačenjem pozornosti vozača. Sustav LKAS prije uvođenja korekcije upravljača zvučno i vizualno upozorava vozača.

 • Detektor mrtvog kuta (BSD)

  Senzori montirani u stražnjem braniku otkrivaju neposrednu blizinu vozila skrivenih u mrtvom kutu i pokreću svjetlosno upozorenje u zrcalu dotičnih vrata. Zvučni se signal oglašava odmah ako se aktivira pokazivač smjera kad se u mrtvom kutu otkrije vozilo. dostupan u opciji uz nadoplatu od razine opreme Premium Plus

 • AEB
 • FCWS
 • ASCC
 • LKAS
 • BSD
 • KRAJ
UDOBNOST
KRENITE DALJE S LAKOĆOM
U skladu sa svojom elegantnom unutrašnjošću, potpuno novi i30 nudi vrhunske sustave potpore za vozača koji svako putovanje čine bezbrižnim.
 • Stražnji* i prednji** sustav pomoći pri parkiranju Parkiranje na uskim parkirnim mjestima može biti problem, posebno u uvjetima lošije vidljivosti. Senzori u prednjim i stražnjim branicima mogu otkriti bilo kakvu prepreku koju vi ne vidite i reći Vam kad da stanete kako ne biste udarili o nju. *dostupni od razine opreme Premium. **dostupni od razine opreme Premium PLUS uz 7DCT mjenjač.
 • 5 godišnje neograničeno jamstvo Potpuno novi i30 zaštićen je jamstvom koje je postalo zaštitni znak marke Hyundai, a osigurava sveobuhvatno pokriće u trajanju od 5 godina bez ograničenja kilometraže.
 • Električna parkirna kočnica Prekidač koji kontrolira električnu parkirnu kočnicu zauzima puno manje prostora od konvencionalne ručice parkirne kočnice. Također čini aktivaciju i otpuštanje parkirne kočnice jednostavnijima jer sve što je potrebno jest pritisak na tipku. dostupna od razine opreme Premium
 • Sustav navigacije 8” dodirni zaslon „floating touch“ tehnologije prikazuje više od samog vođenja na odredište. LIVE usluge navigacijskog sustava omogućuju i prometne obavijesti uživo, upozorenja na kamere koje bilježe brzinu, vremenske uvjete i podatke o točkama interesa (POI). Apple CarPlay™ je registrirani zaštitni znak tvrtke Apple Inc.
  Android Auto™ je registrirani zaštitni znak tvrtke Google Inc.
  dostupan na razini opreme Premium Plus
 

SPECIFIKACIJE

Odaberite model
 
Pregled Kategorija
Oznaka proizvoda
Naziv modela
Stanica za gorivo Izlazna snaga
Električno
skladištenje energije
Li-ion akumulator
Motor Oznaka motora  
Zapremina motora (ccm)
Max. brzina (km/h)
Oznaka max. snage (KS / rpm) /
Oznaka max. obrtnog momenta (kg·m / rpm) /
Max. izlazna snaga (kW)
Ubrzanje (0 - 100 km/h) (sec)
Kočioni put (m)
Broj cilindara
Ventili cilindra
Bore Stroke
Injection
Compression Ratio
Prijenos Tip prijenosa -Stupanjski  
Type
Lock
Suspension Front
Rear
Steering Wheel System
Lock to Lock Turns
Turning Circle
Brake System
Front
Rear
Brake Assist
Off Road Ability Approach Angle
Departure Angle
Ramp Over Brake Angle
Minimum Ground Clearance
Potrošnja goriva Tip goriva
Potrošnja goriva
(grad) (litara / 100km)
Potrošnja goriva
(van grada / autocesta) (litara / 100km)
Potrošnja goriva
(kombinirano) (litara / 100km)
CO2 emisija
(kombinirano) (g/km)
Kapacitet spremnika goriva (litara)
Vanjština Ukupna duljina (mm)
Ukupna širina (mm)
Ukupna visina (mm)
Međuosovinski razmak kotača (mm)
Prednji profil (mm)
Stražnji profil (mm)
Prednji Over Hang (mm)
Stražnji Over Hang (mm)
Prtljažnik Kapacitet prtljažnika (VDA; litara)
Masa Masa praznog vozila (najlakša) (kg)
Masa praznog vozila (najteža) (kg)
Bruto masa vozila (kg)
Kotači i gume Prednji kotači
Stražnji kotači
Prednje gume
Stražnje gume
Stupanj označavanja guma Učinkovitost goriva
Prianjanje
Vanjska buka
"Gore objavljene slike i informacije mogu se razlikovati od regije do regije. Sve informacije i ilustracije temelje se na podacima dostupnim u trenutku objave i podložne su promjenama bez prethodne najave. Molimo posjetite našu web stranicu ili regionalne zastupnike za više informacija."
 

Dodatna oprema

 
Preuzmi PDF