Naslovnica > Drugi dvostruki podij u sezoni za Hyundai Motorsport!

Drugi dvostruki podij u sezoni za Hyundai Motorsport!Hyundai Motorsport ostvario je jedan od najboljih momčadskih rezultata. Sa svojim i20 WRC vozilom nove generacije, naša momčad dva puta se penjala na pobjednički podij zauzevši drugu i treću poziciju na utrci u Španjolskoj. Četvrtu poziciju u ukupnom poretku zauzeo je H. Paddon, čime je Hyundai Motorsport ostvario izvrstan rezultat i ostvario 3 plasmana u top 4 rezultata na katalonskoj utrci.
Domaći heroj Dani Sordo osvojio je drugo mjesto, čime je došao do drugog podija u sezoni, dok je Thierry Neuville zauzeo treću poziciju i čak peti put ove sezone plasirao se među pobjedničku trojku.
Hayden Paddon zauzeo je četvrtu poziciju dok je Kevin Abbring ostvario najbolji plasman u WRC karijeri plasmanom u najboljih 7 kroz sva četiri ulaska u cilj. Hyundai Motorsport sada ima ukupno 10 plasmana na pobjedničko postolje ove sezone.

U ukupnom poretku vozača T. Neuville zauzima drugu poziciju, H. Paddon je četvrti dok D. Sordo drži petu poziciju. U ukupnom poretku proizvođača, Hyundai Motorsport samouvjereno drži drugu poziciju koju ne namjerava ispustiti do kraja tekuće natjecateljske sezone.

FIA Svjetsko reli prvenstvo sada seli u Veliku Britaniju, točnije na Wales Rally GB gdje nam slijede novi napeti trenuci u borbi za što bolji finalni plasman. Utrka se održava od 27.-30. listopada.

U nastavku pogledajte rezultate sa Rally de Espana:

  1. S. Ogier / J. Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC) 3:13:03.6
  2. D. Sordo / M. Martí (Hyundai New Generation i20 WRC)+15.6
  3. T. Neuville / N. Gilsoul (Hyundai New Generation i20 WRC) +1:15.0
  4. H. Paddon / J. Kennard (Hyundai New Generation i20 WRC) +1:27.8
  5. M. Østberg / O. Floene (Ford Fiesta RS WRC) +3:24.4
  6. O. Tanak / R. Molder (Ford Fiesta RS WRC) +5:24.9
  7. K. Abbring / S. Marshall (Hyundai i20 WRC) +7:31.3
  8. J. Kopecky / P. Dresler (Škoda Fabia R5)+9:05.1
  9. P. Tidemand / J. Andersson (Škoda Fabia R5)+9:20.4
  10. C. Breen / S. Martin (CitroënDS3 WRC) +9:57.1