Hyundai i30 N – nova dimenzija brzine

i30 N, sportski duh u gradskom ruhu, od sada u Hyundai prodajnim centrima.

Kombinacija dizajna modela Hyundai i30 s motorom visokih performansi stvorila je prvi sportski Hyundai – i30 N. Automobil koji će u vama probuditi duh sportaša i isporučiti sirovu snagu na trkaćoj stazi, istovremeno će se savršeno uklopiti u svakodnevni gradski promet.

Hyundai i30 N opremljen je 2.0 litrenim Turbo-GDI motorom s direktnim ubrizgavanjem koji je dostupan u dvije izvedbe – standardnoj verziji koja pruža 250 KS i Performance izvedbi koja će vas zadiviti s 275 KS!

Ubrzanje od 0-100 km/h postiže u 6,1 sekundi generirajući 353 Nm okretnog momenta u okviru od 1,500 – 4,700 okretaja, a ta brojka se podiže na 378 Nm kada je broj okretaja veći.

Kako bi svaka vožnja bila zabavna i30 N donosi posebne značajke unutrašnjosti poput sportskih sjedala, elegantnog upravljača s posebnim N gumbom za lakše mijenjanje načina vožnje. Posebno sportsko računalo vodit će vas kroz avanturu dodacima poput tajmera, mjerača G-sile, mjerača ubrzanja, mogućnosti programiranja modela vožnje i još mnogo toga.

Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

Dogovorite probnu vožnju s jednim od Hyundai partnera.