Naslovnica > Hyundai na Zagreb Auto Showu 2016

Hyundai na Zagreb Auto Showu 2016Od 5. do 10. travnja na Zagrebačkom velesajmu održat će se Zagreb Auto Show. Hyundai će se javnosti predstaviti u Paviljonu 11d, na preko 1200 kvadratnih metara izložbenog prostora. Predstavit ćemo našu cjelokupnu ponudu na hrvatskom tržištu. Posjetite nas i doživite hrvatsku premijeru novog modela Hyundai IONIQ, prvog modela na svijetu koji nudi tri opcije električnog pogona. Hrvatska premijera dolazi samo mjesec dana nakon svjetske premijere u Genevi.

Nadalje, hrvatskoj javnosti premijerno ćemo predstaviti i Novu Hyundai Elantru, samo nekoliko dana iza europske premijere. Uz IONIQ i Elantru, premijerno ćemo predstaviti i modele Hyundai i20 Active kao i Hyundai Santa Fe Facelift.

Kao posebnu atrakciju izdvajamo i20 WRC, rally vozilo Hyundai Motorsport tima.

Nadamo se kako ćete uspjeti odvojiti vaše cijenjeno vrijeme i posjetiti Hyundai izložbeni prostor na kojem ćete moći vidjeti i ostale modele iz Hyundai ponude.

Radujemo se Vašem posjetu!

Ukoliko se odlučite na kupnju novog vozila I iskoristite posebne sajamske uvjete koji vrijede u razdoblju od 5. do 23. travnja 2016. godine. Moguće ih je ostvariti na Hyundai izložbenom prostoru na Zagreb Auto Showu ili u cijeloj ovlaštenoj prodajnoj mreži u Republici Hrvatskoj.

Za više informacija preuzmite naš letak.

Preuzmi letak!