Obvezno i kasko osiguranje za prvu godinu!

Od 1.9. do 30.9.2017. za 50 active beauty bodova iz dm-ovog Svijeta prednosti otisnite kupon i iskoristite ga u ovlaštenom Hyundai prodajnom centru pri kupnji vašeg novog Hyundai vozila. Kupon zamijenite za policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti (modeli i10 i i20) ili AO + kasko osiguranje (model i20 Active)* za prvu godinu osiguranja vozila te ostvarite uštedu do 4.200 kuna!**

Polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti (modeli i10 i i20) ili AO + kasko osiguranje (model i20 Active) za prvu godinu osiguranja uključeni su u cijenu vozila. Posebna ponuda odnosi se na kupnju novih vozila, modela i10, i20 ili i20 Active, koji su raspoloživi za isporuku odmah. Vrijedi u razdoblju od 1.9. do 31.10.2017., ili do isteka zaliha, u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži u Hrvatskoj.

Pri kupnji novih vozila Hyundai svojim kupcima osigurava i 5 godina trostrukog jamstva bez ograničenja kilometraže:

• 5 godina tvorničkog jamstva bez ograničenja kilometraže
• 5 godina jamstva mobilnosti
• 5 godina preventivnih godišnjih pregleda vozila

Otisnuti kupon iskoristite pri kupnji novih Hyundai vozila u razdoblju od 1.9. do 31.10.2017. u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži u Hrvatskoj.

Za više informacija kontaktirajte ovlaštene Hyundai prodajne partnere na http://hyundai.hr/hyundai-partneri/

* Posebna ponuda obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja za prvu godinu, za kupnju modela i20 Active, isključuje ostale prodajne akcijske uvjete u ovlaštenoj Hyundai mreži u navedenom razdoblju.

** Iskazana ušteda odnosi se na uštedu kroz police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja koji su uključeni u cijenu vozila, pri kupnji modela Hyundai i20 Active 1.0 TGDI 120KS, u paketu opreme Premium Plus. Iskazana ušteda je informativnog karaktera.