Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai i20 N 1.6 T-GDi u l/100 km: 6,9; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 158 (WLTP).

Posvećen užitku vožnje.

Inspiriran pobjednikom relija i20 Coupe-om WRC, potpuno novi i20 N donosi performanse s trkaće staze u vaš život — i navalu adrenalina u vaš krvotok.

Zvukovi motora koji su glazba za vaše uši.

Zvuk motora od kojeg se naježiš! Možete čuti snagu novog motora visokih performansi Hyundaija i20 N čim dotaknete papučicu gasa. Tražite manje agresivnu rezonancu u svakodnevnom životu? Zvuk ispuha mijenja se ovisno o odabranom načinu vožnje.

Performanse.

Ubrzavajući od 0-100 km/h za samo 6,2 sekunde, potpuno novi i20N sigurno će skrenuti pažnju.

Pročitajte više

Sigurnost.

Performanse idu ruku pod ruku sa sigurnošću: i20 N dolazi s Hyundaijevim naprednim značajkama aktivne sigurnosti.

Više o sigurnosti

Povezivanje.

Uživajte u statistici vožnje uživo uz Performance Diving Data System ili odaberite dodatni 10,25” LCD zaslon osjetljiv na dodir za besprijekorno povezivanje na cesti.

Više o povezivanju
Više o značajkama

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i20 N napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Svi novoregistrirani modeli Hyundai i20 N modeli s benzinskim motorom u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

Ozbiljna snaga za maksimalnu zabavu.

Novi i20 N je pomno konstruiran kako bi vaše srce brže kucalo. Nagazite papučicu gasa i odmah ćete osjetiti – i čuti – njegove automobilističke korijene. Pokreće ga 1,6-litreni GDi motor s turbopunjačem od 204 KS koji isporučuje maksimalni okretni moment od 275 Nm – svidjet će vam se trenutne povratne informacije koje dobivate zahvaljujući visokom odzivu i impresivnoj snazi ​​za veći okretni moment i snagu pri nižim okretajima.

Istražite druge modele N serije.

Zajedno s novim i30 N, novim i30 Fastback N i novom KONA N, novi i20 N pridružuje se impresivnom asortimanu vozila visokih performansi koja su izuzetno zabavna za vožnju, pružajući svakodnevnu upotrebljivost i performanse sposobne za trkaće staze.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.