Novi automobil za novo doba

Rijetko se pojavi novi automobil koji izgleda tako dobro, a tako je moderan.
Potpuno novi Hyundai i30 uz sve to ima i stila. Privlači sve – pojedince, obitelji, mlade i „mlade u srcu“. Bezvremenski dizajn, napredne mogućnosti povezivanja i najopsežniji paket Hyundaijevih sigurnosnih tehnologija pridonose jakoj privlačnosti. To je ono što ga čini novim automobilom za sve.

Profinjen. Pouzdan. Povezan.

Novi Hyundai i30 plijeni pažnju i osvaja srca otkad je izašao na ulice Europe. S elegantnim paketom atraktivnog dizajna, naprednim povezivanjem i sigurnosnim značajkama, ovaj hatchback s 5 vrata stvara fantastičan dojam preciznim, profinjenim linijama i samouvjerenim izgledom.

Više o značajkama

Bezvremenski dizajn

Precizno oblikovane površine, zaoštrena silueta i izražajni dizajnerski detalji stvaraju dojam glatke, jednostavne sofisticiranosti.

Novi Hyundai N Line

Nakon uspješnog predstavljanja vrlo cijenjenog i30 N, Hyundaijeva N divizija nastavlja tresti svijet sportskih vozila novom N Line linijom. Kao prvi automobil u liniji, svoj i30 s 5 vrata možete podići na sljedeću razinu pomoću primamljivih dizajnerskih elemenata uzetih izravno od i30 N.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i30 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova,  poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?