Precizan i profinjen dizajn

Precizne i profinjene linije daju novom i30 bezvremenski i samouvjeren izgled. Lansiran s velikim pohvalama na Salonu automobila u Parizu 2016. godine, predstavio je novi jezik dizajna za Hyundai, postajući prvi model koji će predstaviti novu potpisnu kaskadnu rešetku.

Koncept bezvremenskog dizajna potpuno novog i30 reflektira pažnju i emocije koje isijavaju iz svakog njegovog detalja.

Novi i30 sada ima karizmatični i30 Fastback branik. Njegove uglađene i elegantne linije poboljšavaju progresivan i bezvremenski izgled sprijeda.

Bočnim pogledom na potpuno novi i30 dominira neprekinuta uglađena karakterna linija koja se proteže od prednjih svjetala pa sve do stražnjih kombiniranih svjetala.

Krov završava stilskim, sjajnim, crnim, aerodinamičnim krovnim spojlerom u koji je ugrađeno središnje povišeno zaustavno svjetlo.

Jednostavnost kontrolne ploče i putničke kabine ostavljaju dojam opipljive elegancije, kvalitete i prostranosti.
Više je to od samog dojma – potpuno novi i30 je među najprostranijima u svojoj klasi.

Uživajte u besprijekornom povezivanju s 8” zaslonom osjetljivim na dodir „floating“ tehnologije, koji sve čini lako dostupnim uz Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Pametno. U sredini postoji čak i bežični punjač za jednostavno bežično punjenje pametnih telefona. Postoje i USB, 12V i AUX ulazi.

Praktično smješten između prednjih sjedala nalazi se udobni naslon za ruke koji je po želji moguće pomicati natrag i naprijed. Otvorite li preklopni poklopac pristupit ćete praktičnom pretincu za odlaganje.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?