Kamera za vožnju unatrag *

Radujte se vožnji unatrag. Kamera za vožnju unatrag aktivira se kad ubacite u stupanj za vožnju natrag, tako da na zaslonu floating tehnologije vidite gdje vozite. Dinamične smjernice pomažu da ostanete na željenoj putanji što svaki puta rezultira savršenim parkiranjem.

*u seriji od razine opreme Style PLUS

Elektronička parkirna kočnica**

Elektronička parkirna kočnica radi bez puno truda, a u prednjoj središnjoj konzoli oslobađa više prostora za pohranjivanje. AutoHold funkcija automatski održava tlak kočenja kada se vozilo u potpunosti zaustavi, što osigurava da se vozilo neće otkotrljati prema naprijed ili unatrag čak i kad ste otpustite papučicu kočnice.
Kočnice se otpuštaju kada vozač pritisne papučicu gasa.

**u seriji od razine opreme Premium

Otvori za ventilaciju straga**

Za sreću svih putnika. i30 karavan ima stražnje otvore za ventilaciju putnika u na stražnjim sjedalima. Smješteni su na stražnjem dijelu središnje konzole, a putnici na stražnjim sjedalima mogu po želji kontrolirati protok toplog ili hladnog zraka.

**u seriji od razine opreme Premium

Sjedala s memorijskom funkcijom***

Baš onako kako volite; svaki put. Sustav memoriranja položaja sjedala vozača omogućuje pohranjivanje željenog položaja sjedala vozača kao i položaja vanjskog osvrtnog zrcala te intenzitet osvjetljenja instrumentne ploče. Samo pritisnite gumb i sustav će automatski prilagoditi pohranjene postavke za Vozača 1 i Vozača 2.

*dostupno uz nadoplatu od razine opreme Premium

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova,  poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).