Zabava je upravo redefinirana. Opet.

Stvoren za maksimalnu zabavu u vožnji, i30 N nadograđen je s više performansi, svježim novim dizajnerskim značajkama i najnovijom pametnom tehnologijom. Uravnotežujući izvrsnu snagu i dinamiku vožnje koja je spremna za trkaće staze s udobnošću svakodnevnih putovanja – uistinu je trkaći automobil za svaki dan.

Uzeli smo sjajnu stvar i učinili je boljom.

Od premijere nagrađivanog i30 N, naporno smo radili kako bismo sjajnu stvar učinili još boljom. Vođeni lekcijama naučenim u našem vrlo uspješnom trkaćem paketu i30 N TCR i motivirani povratnim informacijama naše zajednice N entuzijasta – glavna poboljšanja uključuju: uvođenje N DCT 8-stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom s nizom voznih značajki visokih performansi i povećanu ravnomjernu snagu i okretni moment.

Glazba za naše uši. Nagazi i pojačaj!

Bolje od bilo koje liste za reprodukciju, snažno režanje izvrsno podešenog ispuha i30 N glazba je za uši ljubitelja performansi. Ispušne note slatko zvuče kao podsjetnik da je i30 N postavljen da probudi uzbuđenje nadahnuto utrkama u trenutku kad pritisnete gas.

Glavna poboljšanja performansi uključuju: N DCT mjenjač s dvostrukom spojkom s ručicama mjenjača i povećanom snagom i okretnim momentom za Performance Pack.

Performance Driving Data System omogućuje vam praćenje i poboljšanje performansi vožnje. Vidi: KS, okretni moment, turbo pojačanje, G-sila i vrijeme kruga.

Novi i30 N nadograđen je najnovijim Hyundai Smart Sense sigurnosnim značajkama i značajkama pomoći za dodatnu sigurnost.

Više o značajkama

Čisti užitak vožnje: N obitelj visokih performansi.

Hyundai N automobili visokih performansi dizajnirani su za performanse – i da vam izmame osmijeh na lice. i30 N i i30 Fastback N sada se pridružuju i20 N i KONA N kako bi proširili impresivnu ponudu Hyundai vozila visokih performansi koja su izuzetno zabavna za vožnju, pružajući svakodnevnu upotrebljivost i performanse sposobne za trkaće staze.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, i30 N napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Euro 6d-TEMP je standard za Hyundai. Svi novoregistrirani modeli Hyundai i30 N u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

Na vrhu trkaćih automobila: i30 TCR N.

S 12 naslova, 67 pobjeda i 148 postolja u 2020., Hyundai Motorsport na vrhu je TCR utrka.

Hyundai Motorsport

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.