Stvara električni dojam

Čista, aerodinamična silueta IONIQ-a obogaćena je nizom novih dizajnerskih elemenata. Snažna puna LED prednja svjetla elegantno se ubacuju u glatku zatvorenu rešetku, ponosno najavljujući svoj električni pogon.

Uglađena elegancija vanjštine pažljivo je optimizirana kako bi stvorila najbolju moguću učinkovitosti goriva. S koeficijentom otpora zraka od samo 0,25, jedan je od najaerodinamičnijih automobila na tržištu. I dok elegantna silueta izvana ostavlja dinamičan dojam, karoserija visokih performansi nudi vrhunsku sigurnost i učinkovitost.

Nova glatka zatvorena plutajuća rešetka ostavlja privlačni aerodinamični dojam koji s ponosom najavljuje električni pogon.

Mogućnost novih punih LED prednjih svjetala dodaje stilu i vidljivosti. Uživajte u dinamičnijem izgledu, kao i poboljšanom vidu noću i sigurnosti.

Elegantni aluminijski naplatci također su optimizirani kako bi omogućili glatki protok što više zraka preko površine kotača.

Obnovljeni dizajn unutrašnjosti novog IONIQ Electric-a čist je i neopterećen – i prepun novih funkcija. Uživajte u praktičnosti limuzine s 5 sjedala koja vam pruža razinu udobnosti i povezivanja bez ikakvih kompromisa. Unutrašnjost je stvorena korištenjem niza ekološki prihvatljivih plastika i prirodnih materijala, uključujući organsku šećernu trsku i vulkanski kamen.

Navigacijski sustav veličine 10,25” ima prilagodljiv podijeljeni zaslon osjetljiv na dodir, Bluelink mogućnost povezivanja i besplatnu 5-godišnju pretplatu na LIVE usluge.

Uživajte u toplim rukama tijekom hladnih dana. Savršeno postavljene kontrole vam omogućuju da ostanete povezani i upravljate sustavima automobila dok sigurno vozite.

Središnja konzola je u potpunosti redizajnirana i dobila je visokotehnološki izgled. Pametne kontrole na dodir za upravljanje klimatizacijom naglašavaju čist, sofisticiran izgled.

Istražite značajke

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.