Dobitna električna kombinacija

Posebno opremljen značajkama koje olakšavaju električnu vožnju, novi IONIQ Electric nudi dobitnu kombinaciju prostora, stila i profinjenosti usklađene s najnovijim mogućnostima povezivanja i tehnologije.

Upravljajte automobilom pomoću telefona – ili glasa. Bluelink donosi besprijekorno povezivanje izravno u novi IONIQ Electric s mrežnim prepoznavanjem glasa i nizom funkcija kako bi vaša vožnja bila praktičnija i ugodnija. Uživajte u besplatnom pristupu Hyundai LIVE uslugama uz prometne informacije u stvarnom vremenu, parkiranjem na i izvan ulice, uživo informacijama o cijenama goriva i POI informacijama.

Brže dođite na odredište uz usluge u stvarnom vremenu

Uživajte u svemu što vam je potrebno da vožnja bude manje stresna – i da vas brže dovede na odredište. Besplatna 5-godišnja pretplata na Hyundai LIVE usluge je dosupna s 10,25” AVN sustavom. Pristupite informacijama u stvarnom vremenu o EV stanicama za punjenje, prometnim informacijama, vremenskim prilikama i točkama interesa (POI), kao i parkiranju na ulici i izvan nje i Hyundai zastupnicima – pa čak i upozorenjima o kamerama koje bilježe brzinu gdje je to dopušteno zakonom.

Kod kuće ili na putu: punjenje baterije IONIQ Electric je jednostavno. Ovisno o vašoj mreži kod kuće ili vrsti stanice za brzo punjenje kojoj imate pristup, IONIQ Electric nudi niz fleksibilnih mogućnosti s raznim kabelskim setovima i utikačima dostupnim za sve vrste punjenja.

Sa svojim unaprijeđenim električnim pogonom i snažnijom baterijom novi IONIQ Electric pruža domet od 331 km bez emisjia iz ispušne cijevi *. Elektromotor snage 100 kW sada napaja litij-ionska polimerna baterija snage 38,3 kWh. A zahvaljujući ugrađenom punjaču koji je nadograđen na 7,2 kW, bateriji je potrebno samo oko 54 minute da se na stanici za brzo punjenje napuni do 80%.

Poboljšana 38,3 kWh baterija velike snage ima vrhunske karakteristike punjenja / pražnjenja, maksimizirajući i električnu vožnju i skladištenje energije iz regenerativnog kočenja.

Integrirani sustav grijanja zagrijava visokonaponsku bateriju kako bi se povećale i performanse punjenja i domet vožnje pri niskim temperaturama.

Vrlo snažni električni motor od 100 kW od pokretanja razvija maksimalni okretni moment od 295 Nm za impresivna ubrzanja, posebno pri malim brzinama.

Najsuvremeniji napredni sustavi pomoći vozaču za veću sigurnost i mir.

Ova značajka povećava sigurnost stalnim nadzorom i analizom uzoraka vožnje. Kad se prepozna uzorak umora ili rastresenosti, sustav DAW privlači pozornost vozača zvučnim upozorenjem i skočnim prozorom s porukom u kojoj mu predlaže stanku.

Prepoznaje prometne znakove za ograničenje brzine i u stvarnom vremenu prikazuje znakove ograničenja brzine i znakove zabrane preticanja i na zaslonu navigacijskog sustava i na TFT zaslonu.

Sustav otkriva vozila koja vam dolaze u susret te vozila ispred vašega i po potrebi prebacuje na kratka svjetla, smanjujući efekt zasljepljivanja drugih vozača. Ako nisu otkrivena druga vozila, sustav automatski ponovno aktivira duga svjetla i time povećava vidno polje vozača.

Uživajte u očekivanom besprijekornom povezivanju i inovativnoj tehnologiji koja olakšava život. Dizajniran kako bi svako putovanje bilo dobro, novi IONIQ Electric nudi širok spektar pametnih funkcija i sustava koji pružaju više udobnosti i praktičnosti za sve putnike.

Ecall automatski zove pomoć u slučaju nesreće i aktiviranja zračnih jastuka. Ili pritisnite SOS tipku za hitnu pomoć 24/7, 365 dana u godini.

Omogućuje upotrebu praktičnih značajki, audio sustava i osobne elektronike na duže vrijeme. Automobil se ne može voziti, ali mogu se koristiti i druge funkcije poput grijanja i klimatizacije.

Ako ste u situaciji u kojoj je razina napunjenosti baterije vrlo niska, možete se prebaciti na ECO + kako biste smanjili potrošnju energije i produžili domet vožnje.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.