Tip mjenjača shift-by-wire s tipkama

Tip mjenjača shift-by-wire s tipkama

Sve što trebate na dohvat ruke, mijenjajte između stupnja za vožnju naprijed, praznog hoda, stupnja za vožnju unatrag i stupnja za parkiranje jednostavno pritiskom na tipku koja je praktično smještena unutar središnje konzole. Na istom mjestu možete pronaći i električnu parkirnu kočnicu. Središnja konzola sa središnjim kontrolama shift-by-wire mjenjača najveća je promjena unutar modela KONA Electric u usporedbi s konvencionalnim modelom KONA.

Nova 7” instrumentna ploča

Nova 7” instrumentna ploča

Potpuno promijenjena 7” digitalna instrumentna ploča ukazuje na način vožnje i jasno nadzire protok energije i razinu napunjenosti baterije. Dovoljan je samo jedan pogled da biste vidjeli kako vaš način vožnje utječe na preostali domet.

Head-up zaslon (HUD)

Head-up zaslon (HUD)

Zbog izvrsne osvijetljenosti za bolju vidljivost naš vam novi head-up zaslon pomaže da ostanete sigurni projiciranjem važnih informacija poput brzine, naredbi navigacije i upozorenja točno u vašem vidokrugu.

Adaptivni pametni tempomat (ASCC)

Povećava sigurnost i smanjuje stres održavanjem postavljenog razmaka od vozila ispred, 
automatski smanjujući ili povećavajući brzinu na unaprijed postavljeno ograničenje, u skladu s prevladavajućom situacijom u prometu. 
U “stop & go” prometu, sustav ASCC održava unaprijed određeni razmak nakon zaustavljanja, ponovnog pokretanja motora kada se otkrije kretanje prema naprijed ispred vozila te kada se nogom dodirne papučica gasa.

Adaptivni pametni tempomat (ASCC)
Premium Sound sustav
 firme KRELL

Premium Sound sustav
 firme KRELL

Premium sound sustav firme KRELL donosi odlične performanse zvuka kako biste u omiljenoj glazbi uživali sa stilom.

Bežično punjenje telefona

Bežično punjenje telefona

Smještena u središnjoj konzoli, podloga za bežično punjenje
(Qi standard) omogućuje jednostavno punjenje kompatibilnih 
pametnih telefona s aktiviranom značajkom Qi bez upotrebe kabela.