Podizanje hibrida na sljedeću razinu.

Uvijek odvažna i uistinu jedinstvena, KONA Hybrid sada je doživjela opsežan redizajn, s uglađenijim i profinjenijim linijama koje dodatno poboljšavaju njen jedinstveni samouvjereni izgled – izdvajajući je od svakog SUV-a u klasi.

Upečatljiv novi vanjski dizajn ističe se svojom elegantnom sofisticiranošću i privlačnim zaštitnim oblogama. Istegnuta hauba oštro završava preko središnje rešetke sa svojim širokim, prepoznatljivim oblikom dajući KONI Hybrid snažniji izgled. Poboljšani LED DRL-ovi pružaju uski, prodoran pogled na cestu ispred vas.

Privlačan novi glavni odbojnik glatko se ulijeva u obloge lukova kotača, tvoreći jedinstveni oklopni pojas ispod odvažne nove rešetke.

Sportsku siluetu naglašava vizualna povezanost nabora na ramenima i oštrijeg, čišćeg i skladnijeg prednjeg kraja.

Novi stražnji odbojnik slijedi koncept zaštitnog oklopa sprijeda i sa strane – a naglašen je novom robusnom kliznom pločom u metalik boji.

Izrazite se. Vaš automobil. Vaše boje.

KONA Hybrid vam omogućuje da pomiješate i uskladite njen dizajn kako bi odgovarao vašem osobnom stilu. Sada dostupna sa šest novih boja eksterijera, možete birati između 10 boja kako biste nadopunili siluetu koja privlači poglede. Povrh toga, opcija dvobojnog krova i odgovarajućih kućišta retrovizora u Phantom Black boji omogućuje vam daljnju prilagodbu kombinacija boja kako biste stvorili automobil koji savršeno odgovara vašem ukusu.

Svestrana, udobna i povezana, KONA-ina unutrašnjost dizajnirana je da izrazi moderniji i profinjeniji izgled od svog prethodnika. Robusna, a opet profinjena – savršena za aktivan životni stil – nova ažuriranja dizajna u skladu su s vanjskim štihom u svakom pogledu. A kada je u pitanju pametna tehnologija, možete birati između najnovijih značajki povezivanja i udobnosti.

Sjajni, potpuno digitalni klaster od 10.25″ daje kokpitu dodatnu high-tech prednost. Njegova se shema boja mijenja ovisno o odabranom načinu vožnje: Eco ili Sport. Desni kotačić prikazuje informacije o hibridnom pogonu kao što je trenutno stanje napunjenosti baterije, kao i trenutna razina potrošnje energije.

Zaslon osjetljiv na dodir od 10,25” omogućuje jednostavan pristup značajkama automobila, infotainmentu, navigaciji i vašim omiljenim aplikacijama i glazbi putem zrcaljenja pametnog telefona.

Još jedan vrhunac dizajna unutrašnjosti je tehnologija ambijentalnog osvjetljenja koja osvjetljava novu središnju konzolu i prostor za noge.

Nove opcije boja unutrašnjosti.

Uz nove boje i materijale, KONA Hybrid dostupna je s jednobojnom crnom unutrašnjosti ili dvobojnom svijetlobež unutarnjom oblogom, kao i kožnom verzijom u kaki boji.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.