Snažna prisutnost.

Karoserija SUV-a dizajnirana u automobilističkom duhu mamit će poglede i plijeniti pažnju. Od oblikovane vanjštine sa svojim širokim, samouvjerenim stavom i N-ekskluzivnim naglascima do unutrašnjosti orijentirane na performanse s grafikom inspiriranom trkaćim igrama na head-up zaslonu, klasteru i zaslonu osjetljivom na dodir: potpuno novi dizajn KONE N govori o dinamičnim performansama i svestranom zabavnom iskustvu vožnje.

Po prvi put, Hyundai N odjel i Hyundai Design Center surađivali su na razvoju SUV tipa karoserije. Rezultat: snažna prisutnost koja kombinira moderan dizajn nove KONE s odvažnim i dinamičnim jezikom koji dijele svi N modeli. Nenametljivi elementi dizajna s N-ekskluzivnim crvenim naglascima, oblogama u boji karoserije i 19-inčnim kotačima ističu širok, samouvjeren stav KONE N.

Potpuno nova vanjska boja.

Za lansiranje potpuno nove KONE N, Hyundai je razvio novu vanjsku boju: Sonic Blue, koja izgleda između bijele i svijetlosive, a zatamnjena je Performance Blue bojom. Ekskluzivna nova boja nadopunjuje i kontrastira s ostalim crvenim, tamno sivim i sjajno crnim elementima vanjskog dizajna, dajući novoj KONI N osvježen sportski izgled.*

Ako volite vožnju, voljet ćete preuzeti kontrolu nad svojom KONOM N od trenutka kada sjednete u sjedalo trkaćeg automobila. Svaki detalj osmišljen je tako da pruža upravljanje bez napora: od upravljanja i prebacivanja brzina do stalnog nadzora performansi.

Osjećajte se kao vozač trkaćeg automobila na ovim sportskim sjedalima s izraženim bočnim jastucima za izvrsnu bočnu potporu, kožnim detaljima i plavim šavovima. Dostupna su u tkanini, koži i antilop koži.

Hyundaijev najnoviji dizajn klastera primijenjen je na KONU N. Grafika inspirirana trkaćim igrama ekskluzivna je za N modele.

Audio-vizualni navigacijski sustav također ima nadograđeni dizajn grafika i funkcija inspiriranih utrkama, kao što su indikator g-sile i mjerač vremena kruga.

Nova tehnologija ambijentalnog svjetla osvjetljava redizajniranu središnju konzolu i prostor za noge, naglašavajući elegantan karakter unutrašnjosti.

KONA N nudi električni nagibno-klizni krovni otvor. Uživajte u pogledu i vjetru u kosi kada ste u avanturističkoj vožnji.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.