Naš pravi ‘vrući SUV’.

KONA N kombinira iskustvo zabave u vožnji hot hatcha sa svestranošću SUV-a: cijenit ćete snažan motor i zvučno iskustvo, te ćete imati koristi od savršene veličine i praktičnosti za urbani život, uključujući opsežan popis sigurnosnih značajki.

Potpuno nova KONA N donosi N uzbuđenje u SUV. N znači da dobivate više od motora s ravnom snagom od 280 KS ili 8-stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom. To uključuje značajke performansi kao što su Launch Control, N Corner Carving Differential i N Grin sustav upravljanja s pet načina vožnje (uključujući i prilagodljivi). Doživite ih sve, u svim uvjetima vožnje i na svim vrstama terena.

2,0-litreni T-GDi motor s turbopunjačem.

S izlaznom snagom od 280 KS i maksimalnim okretnim momentom od 392 Nm, motor ima ravnomjernu snagu koja osigurava veći okretni moment i snagu pri srednjem i visokom rasponu okretaja u minuti.

Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai KONA N 2.0 T-GDi 280 KS u l/100 km: 8,5; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 194 (WLTP).

N DCT mjenjač.

N DCT je poboljšana verzija Hyundaijevog 8DCT, 8-stupanjskog mjenjača mokrog tipa s dvije odvojene spojke za bolje ubrzanje i brže prebacivanje u viši stupanj prijenosa. N poboljšanja omogućuju mu da se nosi sa zahtjevima vozila visokih performansi. N DCT primjenjuje jedinstvene omjere prijenosa, omogućujući 2,0-litrenom T-GDi motoru da isporuči najbolje moguće performanse.

„Dodavanje N DCT-a omogućuje nam da proširimo filozofiju “Zabava u vožnji” marke N. Integrirajući ga u potpuno novu KONU N, omogućujemo sve vrste značajki vožnje visokih performansi i pretvaramo KONU N u pravi ‘vrući SUV’.“
-Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe-

Više o N DCT

N Grin sustav upravljanja.

Uskladite svoj automobil s vašim raspoloženjem – pritiskom na gumb, N Grin sustav upravljanja daje vam izbor od pet različitih načina vožnje koji odgovaraju vašem raspoloženju. Različiti načini rada prilagođavaju parametre motora, ovjesa, upravljanja, elektroničke kontrole stabilnosti (ESC), zvuka ispuha, diferencijala za rezanje zavoja (e-LSD), mjenjača.

Ubrzajte s autoritetom: Launch Control sprječava proklizavanje guma i osigurava optimalno prianjanje pri snažnom startu.

Ubrzajte s preciznošću: Kada je kretanje isključeno, a automobil je u stupnju D, automobil se ne počne automatski kretati kada otpustite papučicu kočnice.

Beskompromisna vožnja SUV-a.

Uz svoje mogućnosti za djelovanje na trkaćoj stazi, potpuno nova KONA N u srcu je još uvijek SUV. Opsežan popis karakteristika vožnje i upravljanja rezultira beskompromisnim sposobnostima vožnje SUV-a.

Opustite se dok tjerate svoju KONU N do krajnjih granica. Hyundai SmartSense štiti vas i vaše putnike najnovijim značajkama sigurnosti i pomoći u vožnji.

RSA vas automatski upozorava ako netko ili nešto ostane na stražnjem sjedalu prije nego što napustite vozilo.

Jednostavno kontaktirajte hitne službe pritiskom na gumb. eCall također automatski upozorava spasilačke službe kada se aktiviraju zračni jastuci u vozilu.

N vam donosi više podataka za veću kontrolu nad vašim automobilom i vašim iskustvom vožnje, kao što su HP, okretni moment, turbo pojačanje i G-sila, kao i mjerače kruga i ubrzanja. AVN zaslon osjetljiv na dodir od 10,25” također prikazuje ekskluzivni N sadržaj, povezuje vaš telefon putem Apple CarPlay-a ili Android Auto-a i daje vam pristup Hyundaijevim najsuvremenijim Bluelink uslugama.

Stvoren s N vozačem na pameti, digitalni klaster vam omogućuje da pratite statistiku vožnje i daje vam trenutnu povratnu informaciju o okretnom momentu i turbo pojačanju.

Osim Performance Driving Data System, audio-vizualni navigacijski sustav također se povezuje s Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Pratite i poboljšajte svoje vještine na stazi: sustav sprema i prikazuje podatke o vožnji, uključujući KS, okretni moment, turbo pojačanje, mjerače kruga i ubrzanja.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® čini svakodnevno iskustvo vožnje u vozilu visokih performansi praktičnijim. Osim Live usluga i Bluelink aplikacije za pametne telefone, potpuno nova KONA N također je opremljena dodatnim značajkama prepoznavanja glasa. Vozači mogu aktivirati i kontrolirati značajke kao što su klimatizacija, grijanje stražnjeg stakla i bočnih retrovizora, kao i grijanje upravljača putem jednostavne glasovne naredbe.

Upravljajte svojim automobilom putem telefona.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila što praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

N fokus na snagu i performanse ne znači da ne možete imati izvanrednu udobnost dok pomičete granice avanturističke vožnje.

Hyundai N.

KONA N je najnoviji dodatak Hyundaijevoj rastućoj N liniji visokih performansi. Uz tehnologiju inspiriranu automobilizmom, marka N ističe se u osiguravanju entuzijazma u vožnji pružajući sposobnosti za trkaće staze i zavoje, ali i vožnju i rukovanje za svakodnevne sportske automobile.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.