Podizanje na višu razinu.

Izražajne iz svakog kuta, KONA podiže nagrađivane oblikovane linije i stilski rub svojih prethodnika na novu razinu s novim poboljšanjima dizajna i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunske povezanosti i sigurnosnih značajki.

Prednosti.

Osvježena elegantnim novim dizajnerskim značajkama i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunskih naprednih sustava za pomoć vozaču i intuitivnih značajki povezivanja, KONA omogućuje vam odabir iz još šireg raspona elektrificiranih pogonskih sklopova koji vas vode još dalje, trošeći manje goriva.

Sada sadrži prošireni raspon vrhunskih naprednih sustava za pomoć vozaču koji vama i vašim bližnjima pružaju još više sigurnosti i mira.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju informacije o prometu i parkiranju u stvarnom vremenu i još puno, puno više.

Nadograđeno s novim pogonskim sustavima te poboljšanjima ovjesa i upravljanja za uglađeniju vožnju i poboljšanu kontrolu na cesti.

Više o značajkama

Prva KONA N Line.

Dostupne po prvi puta, dinamične KONA N Line ukrasne obloge s moćnim detaljima nadahnute automobilizmom.

KONA N Line

Napunjeni dobar izgled: KONA Hybrid i KONA Electric.

Nitko nije rekao da smanjenje emisija mora biti dosadno. Nova KONA Hybrid koristi električnu energiju kako bi vam pomogla da idete dalje s litrom benzina – i sve to bez potrebe za punjenjem baterije ili mijenjanjem vozačkih navika. A ako želite biti potpuno električni: KONA Electric kombinira hrabar i prostran SUV stil s iznimnim dometom do 484 km * – za električnu vožnju bez kompromisa!

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, KONA napravljena je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore.

Svi novoregistrirani modeli Hyundai i20 modeli s benzinskim motorom u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.