Vi zaslužujete.

Razvijena s preciznošću kako bi savršeno pristajala, originalna dodatna oprema Hyundai je dizajnirana, proizvedena i testirana prema istim rigoroznim standardima kao i vaša potpuno nova KONA. Dakle, njena izvanredna kvaliteta i trajnost nikada neće biti ugroženi. Vaša prepoznatljiva KONA daje jasnu izjavu. O tome kako vidite sebe. Odaberite originalnu dodatnu opremu koja će vam osigurati život punom snagom. S malim SUV-om koji je jednako drzak koliko i moderan.

Više udobnosti za putnike i psa. Savršeno se uklapajući između vaših KONA stražnjih naslona sjedala i krova, rešetka koja se lako postavlja dizajnirana je da zadrži ljubimca i teret u prtljažniku bez ograničavanja vozačevog pogleda straga.

Nikada se više ne osjećajte bespomoćno dok tražite nešto u mraku – i nikada nemojte pritom stati u nešto. Uživajte u savršenoj vidljivosti unutar i izvan svog prtljažnika!

Odvojiva i ponajprije pouzdana: možete se osloniti na ovu čeličnu kuku otpornu na koroziju za siguran i učinkovit transport vašeg tereta. Sa sustavom zaključavanja s 3 kuglice, može se jednostavno odvojiti.

Dodajte osobni pečat ovim stilskim dodacima. Takav da svi budu zadivljeni sasvim jedinstvenim izgledom vaše KONE.

Vaša KONA je predodređena za zabavu vani. Pa zašto ne proširiti njen asortiman kako bi odgovarao vašim potrebama na otvorenom.

Održavajte unutrašnjost kabine novom i čistom bez obzira na to koliko zabave na cesti ili izvan ceste imate sa svojom KONOM.

Koliko god ekstremno vrijeme, koliko god ekstremna bila vaša avantura, ove izdržljive i jednostavne za čišćenje podne prostirke rade zaštitu od mokrih, blatnih ili pjeskovitih cipela. S prilagođenim oblikom i točkama za pričvršćivanje koje ih čvrsto drže na mjestu.

Uživajte u dvostrukoj zaštiti s dvije preklopne površine – visokokvalitetnim velurom s jedne strane i elastičnom završnom obradom otpornom na prljavštinu s druge – kako bi odgovaralo cijelom nizu tereta koji vam je potreban za različite životne situacije.

Od vrtlarskih alata do obiteljskih ljubimaca – neki teret može biti potencijalno mokar ili prljav. Ova izdržljiva i vodootporna obloga s podignutim rubovima ipak će održati vaš prtljažnik čistim. S teksturiranom protukliznom površinom koja sprječava kretanje tereta. Izrada po mjeri za KONU.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašom KONOM. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.