Višenamjenska KONA pripada u vrh klase po veličini prostora za noge, glavu te u području ramena. Stražnja vrata sa širokim otvorom i niskim utovarnim pragom omogućavaju brz i jednostavan utovar. Iako je kompaktni SUV, KONA ne škrtari na prostoru te ima izniman kapacitet prtljažnika od 361 litre. Osim toga, lako ga je povećati zahvaljujući modularnosti unutrašnje kabine: u trenutku jednim dodirom možete preklopiti naslone stražnjih sjedala. S preklopljenim naslonima KONA osigurava pozamašnih 1.143 litre prostora, što je savršeno za aktivan vikend.

Hyundai KONA Udobnost - Iako je kompaktni SUV, KONA ne škrtari na prostoru

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova,  poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Budućnost ugrađena u sve motore

Doživi.

Ostanite online u gradu ili skrenite s ceste i raspalite glazbu. KRELL-ov prvoklasni glazbeni sustav* stvara vrhunski glazbeni doživljaj u vožnji. Bez obzira na to kako odlučite slijediti svoje instinkte, KONA vam pruža besprijekornu inovativnu tehnologiju koja će vas oduševiti, poput zaslona audionavigacijskog uređaja osjetljivog na dodir veličine 8”*. Izrazite sebe.

* u seriji od razine opreme ROCKit 
Hyundai KONA ima KRELL-ov prvoklasni glazbeni sustav
Prvoklasan glazbeni sustav KRELL*

Prvoklasan glazbeni sustav KRELL*

U seriji od razine opreme ROCKit

8“ zaslon audio-navigacijskog uređaja osjetljiv na dodir

8“ zaslon audio-navigacijskog uređaja osjetljiv na dodir

U seriji od razine opreme ROCKit