Sofisticiranija tehnologija. Više udobnosti i sigurnosti.

SANTA FE Hybrid je na vrhu svoje klase s dodatnim fokusom na udobnost i funkcionalnost koji su podržani proširenim izborom vrhunske pametne tehnologije kao što su novi hibridni pogonski sklop Smartstream, i prvoklasne značajke sigurnosti i povezivanja.

Sa svojim dinamičnim tandemom turbobenzinskog izravnog ubrizgavanja i snažnim električnim motorom na baterije, SANTA FE Hybrid podiže učinkovitost goriva na sljedeću razinu. Sve to bez potrebe za punjenjem baterije ili promjenama vozačkih navika. Hibrid se neprimjetno prebacuje između elektromotora i konvencionalnog motora, ponekad koristeći oba u isto vrijeme.

Zahvaljujući novoj platformi, baterija se nalazi ispod suvozačevog sjedala – što vam daje povećanje učinkovitosti bez utjecaja na kabinu ili prtljažni prostor.

Uživajte u električnom ubrzanju. Električni motor od 44,2 kW pruža veliki okretni moment i visoku učinkovitost. Također daje impresivno ubrzanje pri startu.

Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai SANTA FE 1.6 T-GDi Hybrid sa 6AT 2WD u l/100 km: 6,9 – 6,4; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 157 – 146 (WLTP). Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai SANTA FE 1.6 T-GDi Hybrid sa 6AT 4WD u l/100 km: 7,6 – 6,9; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 172 – 157 (WLTP).

Baterija velike snage od 1,49 kWh ima vrhunske karakteristike punjenja/pražnjenja, maksimizirajući električnu vožnju i skladištenje energije.

Novorazvijeni 6-stupanjski automatski mjenjač pruža bolji prijenos i učinkovitost goriva od svog prethodnika.

Više performansi. Manje emisija. Tehnologija motora CVVD.

Hyundai je prvi na svijetu razvio tehnologiju s vremenski promjenjivim upravljanjem otvaranja ventila (CVVD). Optimizira performanse motora i učinkovitost goriva, a istovremeno je i ekološki prihvatljiv. Tehnologija upravljanja ventilima regulira trajanje otvaranja i zatvaranja ventila zavisno o uvjetima vožnje.

Protok energije.

Ovisno o situaciji u vožnji, SANTA FE Hybrid se neprimjetno prebacuje između svog benzinskog motora i električnog motora, ponekad koristeći oba. Sustav regenerativnog kočenja puni bateriju koristeći elektromotor za usporavanje automobila. Energija pohranjena u bateriji zatim pokreće električni motor koji pomaže pri ubrzanju, vožnji uzbrdo i maloj brzini. Ovaj složeni protok energije ilustriran je u ovim animacijama.

Odabir načina vožnje i terena.

Snijeg ili pijesak? Sport ili Eco? Ti biraš. Načine vožnje možete jednostavno prebaciti u skladu s uvjetima – i vašim raspoloženjem! Odaberite sportski način rada za poboljšane performanse s modificiranim odzivom na gas, točkama prijenosa i naporima upravljanja. Eko način rada pruža vrhunsku učinkovitost goriva s modificiranim ubrzanjem, točkama prijenosa i performansama klima uređaja. Odaberite Comfort način rada za redovite performanse s dobrom učinkovitošću.

HTRAC™ sustav pogona na sve kotače.

Loše vrijeme? Oštri zavoji? Nema problema. Novi Santa Fe dostupan je s inovativnim sustavom pogona na sve kotače HTRAC™ za optimalno upravljanje i izvedbu u zavojima – što vožnju skliskim gradskim ulicama i neravnim seoskim cestama čini sigurnijom i puno opuštenijom.

Novi SANTA FE temelji se na potpuno novoj trećoj generaciji Hyundaijeve platforme vozila, koja omogućava značajna poboljšanja u performansama, upravljanju, učinkovitosti potrošnje goriva i sigurnosti.

MacPherson ovjes pruža poboljšanu stabilnost i performanse u vožnji. Stražnji višestruki ovjes pruža udobniju vožnju i zauzima manje prostora.

Naravno, novi SANTA FE Hybrid također je nadograđen svim najnovijim pametnim tehnologijama, poput zrcaljenja pametnih telefona i najmodernijih značajki povezivanja poput Bluelink® povezanih usluga automobila, koji vam omogućuje upravljanje automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve usluge LIVE uključena je u 10,25-inčni navigacijski sustav na velikom zaslonu.

Nadograđena podloga za bežično punjenje sada je još snažnija i učinkovitija za brzo i jednostavno punjenje pametnih telefona bez neurednih kabela.

Sada možete zrcaliti svoj pametni telefon na 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir, čak i bez potrebe za priključivanjem, zahvaljujući bežičnima Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Povezano usmjeravanje znači da rutu više ne izračunava procesor unutar navigacijskog uređaja, već moćan poslužitelj unutar Hyundaijevog oblaka. Zašto je to bolje? Zato što omogućuje preciznije predviđanje prometa, preciznije vrijeme dolaska i pouzdanije preračunavanje ruta.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Novi SANTA FE Hybrid nudi vam najbolje u udobnosti i praktičnosti s vrlo svestranim sustavom sjedala i pametnim svakodnevnim pomagalima poput Pametnih vrata prtljažnika i Vodiča za otvaranje vrata prtljažnika. Vi i vaša obitelj i prijatelji cijenit ćete više mjesta za noge u 2. i 3. redu, još veći kapacitet prtljažnika i mnoštvo pametnih pretinaca za strateško pospremanje stvari.

Izuzetno svestrane mogućnosti sjedenja.

Uživajte u prvoklasnoj udobnosti za do 7 putnika, kao i u puno prtljažnog prostora. Pakirate se za veliko putovanje? Možete preklopiti preklopna sjedala drugog reda 40/20/40 kako bi s lakoćom stali i putnici i teret. Jednostavan pritisak gumba je dovoljan je za pomicanje drugog reda sjedala prema gore i izvan puta za lakši ulazak u zadnji red sjedala.

KRELL premium zvučni sustav.

KRELL-ov vrhunski audio sustav pruža izvrsne zvučne performanse. 10 vrhunskih zvučnika pružaju svima u kabini nevjerojatan doživljaj surround zvuka, vođen premium 12-kanalnim pojačalom ukupne izlazne snage 589 W. KRELL Automotive premium je marka audio sustava za automobile razvijena od strane tvrtke KRELL, vodeće vrhunske audio tvrtke sa sjedištem u SAD-u.

Nove najsuvremenije sigurnosne značajke Hyundai Smart Sense i napredni sustavi pomoći vozaču kao što su pomoć pri vožnji na autocesti i izbjegavanje sudara pri parkiranju unatrag dovode SANTA FE Hybrid u liniju s konkurentima iz premium klase. Postoji čak i nova daljinska Pametna pomoć pri parkiranju koja će parkirati vaš automobil umjesto vas.

SANTA FE Hybrid može se sam daljinski uparkirati unatrag na parkirno mjesto i isparkirati prema naprijed pritiskom na gumb.

Ova nova značajka koristi stražnje i bočne radare za otkrivanje prepreka prilikom kretanja unatrag, izdavanje upozorenja i aktiviranje kočnica, ako je potrebno, kako bi se izbjegao sudar.

Po prvi je put SANTA FE Hybrid opremljen Pomoći pri vožnji autocestom (HDA). Značajka je kombinacija Pomoći za praćenje prometnih traka (LFA) i Pametnog tempomata (SCC), koja koristi senzore i podatke s karata kako bi osigurala sigurno upravljanje i automatsko podešavanje brzine u okruženjima s ograničenjem. Poseban gumb na upravljaču omogućuje vozaču da aktivira HDA samo jednim klikom.

Zaštita vas i vaših najmilijih

Novi SANTA FE Hybrid osmišljen je da zaštiti vas i vaše putnike. Pored šest zračnih jastuka: dva prednja, dva bočna i dvije zračne zavjese – značajna poboljšanja u zaštiti od sudara postignuta su zahvaljujući potpuno novoj Hyundai platformi vozila. Omogućuje automobilu da bolje apsorbira udarac u slučaju sudara, a istovremeno minimalizira deformacije putničkog prostora.

Otkrijte koliko ovaj SUV sa 7 sjedala može učiniti.

Kao naš vodeći SUV u Europi, novi SANTA FE Hybrid sada nije samo veći, nego i bolji. Iskusite više prostora i napredniju pametnu tehnologiju poput najsuvremenijih značajki povezivanja i super učinkovitih novih pogonskih sklopova. Otkrijte više na stranicama Izdvojeno i Dizajn.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.