Veći. Bolji. Lijep. A sada praktičniji nego ikad.

Naš vodeći SUV u Europi, Hyundai SANTA FE nudi više od praktične prostranosti i elegantnog dizajna. Impresivan raspon originalne Hyundai dodatne opreme omogućuje vam da još više prilagodite stil vašeg Hyundai SANTA FE. Alternativno, za one kojima su jednostavno potrebne opcije za zaštitu vašeg vozila ili prijevoz glomaznijih predmeta, naš asortiman će i to pokriti.

Poboljšajte svoju vidljivost u mraku i dodajte stilski detalj s našim LED svjetlima za vrata. Prilikom otvaranja prednjih ili stražnjih vrata automatski se pale LED svjetla na vratima.

Ako često utovarujete i istovarujete tešku ili glomaznu opremu, ova barijera od nehrđajućeg čelika učinkovito štiti vaš Hyundai unutarnji prag od oštećenja.

Koliko god ekstremno vrijeme, koliko god ekstremna bila vaša avantura, ove izdržljive i jednostavne za čišćenje podne prostirke rade zaštitu od mokrih, blatnih ili pjeskovitih cipela.

Prijevoz.

Bez obzira na vaše preferencije i interese, Hyundai transportna oprema proširuje mogućnosti i nosivost vašeg SANTA FE-a. Sjajno je imati mjesta za sve ljude i stvari.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim novim SANTA FE-om. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.