Snažan i pametan

Bez obzira na to kako se odlučite živjeti, potpuno novi Santa Fe uklapa se u vaš život. Preoblikovan s fleksibilnošću i sigurnošću na umu, ovaj SUV s pogonom na sva četiri kotača stvara zonu udobnosti za brigu o onima koje volite – bez narušavanja performansi i stila.

Dostupan s do 200 KS, novi Santa Fe nudi vam izbor tri dinamična motora: dvije dizelske i jednu benzinsku verziju. Motori su poboljšani kako bi udovoljili novim Euro 6C emisijskim standardima – što je rezultiralo poboljšanom uštedom goriva zbog poboljšanog izgaranja i smanjenjem gubitaka pogona zbog trenja.

Vožnja i manevriranje

Konstruiran za što veću udobnost i optimalnu voznu dinamiku, potpuno novi Santa Fe omogućuje iznimno dobre reakcije na upravljanje i performanse u zavojima.

HTRAC™ sustav pogona na sve kotače

Loši vremenski uvjeti? Oštri zavoji? Nema problema. Potpuno novi Santa Fe dostupan je s inovativnim HTRAC™ sustavom pogona na sve kotače za optimalno manevriranje i skretanje u zavojima – što vožnju klizavim cestama i neravnim neasfaltiranim putovima čini sigurnijom i puno opuštenijom.

Uz Hyundai SmartSense, naš vrhunski napredni sustav pomoći vozaču, potpuno novi Santa Fe upozorava vas na potencijalne opasnosti oko vas tijekom vožnje, za vašu sigurnost i bezbrižnost.

Potpuno novi Santa Fe dolazi sa značajkama za jednostavno povezivanje telefona i primanje informacija u stvarnom vremenu o vašoj vožnji.

Besplatna pretplata na Hyundai LIVE usluge omogućava vam pristup informacijama u stvarnom vremenu o cijenama goriva, prometu, vremenskim prilikama i parkiranju na i izvan ulice.

KRELL-ov premium audio sustav pruža izvrsne zvučne performanse. Osam vrhunskih zvučnika svim putnicima omogućuju doživljaj surround zvuka.

Doživite praktičnost palete pametnih značajki novog Santa Fe. Dizajniran je za brigu o vašoj obitelji i uživanje u posebnim trenucima u životu.

Kako vam se sviđa. Električna vrata prtljažnika novog Santa Fe pruža dvije različite postavke brzine.

Ulazak i izlazak iz automobila upravo je postao lakši. Jednostavan pritisak tipke je sve što je potrebno da biste pomaknuli 2. red sjedala za lakši ulazak u stražnji red sjedala.

Tijesna garaža? Mala autopraonica? Nema problema. Monitor s okolnim pogledom u novom Santa Feu omogućuje lagano i sigurno manevriranje u skučenim prostorima.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?