Dizajn

Dizajn

Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god ugla ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn.

Osvijetli.

Osvijetli.

Ponekad je dobro krenuti u novom smjeru, KONA je odlučila učiniti upravo to. Dizajn s dvostrukim svijetlima s LED dnevnim osvjetljenjem sprijeda stvara jedinstveni KONA potpis.

Stiliziraj.

Kombinacija mišićavih linija i elegantnih rubova, KONA je izražajna u svakom pogledu. KONA nudi krov i retrovizore u različitoj boji koji dodatno pridonose mogućnosti usklađivanja izgleda s vašim osobnim stilom. Usudi se biti drugačiji.

Projekcijski zaslon

Novi projekcijski zaslon* ima odličnu vidljivost koja je vodeća u klasi, te unaprjeđuje sigurnost time što projicira važne informacije poput brzine, navigacijskih komandi i upozorenja točno u razini vaših očiju.

*U seriji od razine opreme LOVEit & GRIPit
Povezivanje

Povezivanje

KONA pruža besprijekorno povezivanje uz inovativnu tehnologiju koja će vam ponuditi sve što trebate za uživanje u vožnji. Zahvaljujući zaslonu veličine 7“ ili 8” osjetljivim na dodir, sve je dostupno putem aplikacija Apple CarPlay™* i Android Auto™*. Izrazite sebe.

* U seriji od razine opreme LIVEit
*Apple CarPlay™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Apple Inc. Android Auto™ registrirani je zaštitni znak tvrtke Google Inc. Mogućnosti pružanja navedene usluge u našim modelima ovise prvenstveno o uvjetima tvrtki Apple Inc. i Google Inc. za pojedinu regiju, molimo Vas informirajte se i kod istih tvrtki za više detalja.
Prvorazredan glazbeni sustav

Prvorazredan glazbeni sustav

KRELL-ov prvorazredan glazbeni sustav** stvara vrhunski glazbeni doživljaj u vožnji.

** u seriji od razine opreme ROCKit

Cjenik, tehničke karakteristike, brošura

PDF dokument | 1.84 MB Cjenik
PDF dokument | 10.74 MB Brošura