Hyundai KONA EV – You drive it, you electrify it.

Nakon što je KONA u benzinskoj verziji odnijela titulu automobila 2018. godine, Hyundai je nedavno predstavio auto godine s električnim pogonom – prvi u potpunosti električni SUV. Nova KONA Electric stilski se ističe među električnim vozilima u klasi, čime oduzima dah te svojim karakteristikama dozvoljava da sami određujete smjer svog života.

KONA Electric samopouzdana je i jedinstvena. Njen mišićavi skulpturalni oblik, elegantna LED svijetla i jedinstveni detalji stvoreni su da privlače poglede i mame uzdahe. Uz standardnu opremu dolazi 312 km dosega, dok više razine opreme donose veću bateriju i 482 km dosega uz samo jedno punjenje, tako da  možete uživati u potpunoj slobodi.

Svima je potrebna promjena s vremena na vrijeme, a ponekad je potrebno samo promijeniti smjer. Nova KONA Electric, vođena je upravo tom mišlju. Dostupna je u dvije razine snage elektromotora – osnovnoj sa 135 KS te snažnijoj s 204 KS, odnosno s baterijom od 39 kWh i 64 kWh. Snažnija verzija od 204 KS ubrzava od 0-100 km/h za samo 7,6 sekundi.

Kao potvrda povjerenja i sigurnosti, tu je jamstvo na bateriju od 8 godina ili 160.000 km.

Provjerite ponudu u Ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži.

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLPfNPvctLecwe14uRrp-6N_2miInBR0kE