Kraljevska ponuda – Od sada dostava i dezinfekcija vozila u cijeni

U ovim teškim vremenima kada više ništa nije kako je bilo, važno je ostati povezan s ljudima koje volite. Iako nas ne možete posjetiti, mi zato možemo doći do vas i pomoći vam da budete mobilni u samo nekoliko klikova. Upravo zbog naše zajedničke ljubavi prema automobilima, odlučili smo vam pripremiti posebnu

Hyundai Kraljevsku ponudu.

Nudimo vam čak tristo bogato opremljenih vozila koja su vam odmah dostupna. U cijenu svih vozila uključeni su:

  • troškovi registracije vozila,
  • police auto odgovornosti te auto kasko za prvu godinu osiguranja,
  • dezinfekcija vozila,
  • te besplatna dostava vozila na vašu kućnu adresu.

Zbog vaše sigurnosti i očuvanja zdravlja, uveli smo beskontaktnu online kupnju, kako biste vaš novi Hyundai mogli odabrati potpuno sigurno, iz udobnosti doma. Nakon što kontaktirate vama najbližeg Hyundai ovlaštenog partnera, javit ćemo vam se i organizirati dostavu u potpunosti dezinficiranog vozila na vašu kućnu adresu.

Od gradskih automobila do SUV-a, iz naše ponude možete izabrati automobil koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i željama. Iskoristite sve prednosti sigurne kupnje novog limenog ljubimca i na odabranim modelima ostvarite značajne uštede do 30.000 kuna. Sva vozila raspoloživa su za isporuku odmah.

Doživite novi način kupnje automobila iz sigurnosti vašeg životnog prostora – izaberite svoj novi Hyundai i ostanite povezani s onima koji su vam važni.