Potpuno novi Hyundai i10

Velik u mnogim pogledima.

Od dinamičnog dizajna preko sofisticirane povezivosti do naprednog paketa sigurnosti – sve to i još više, dokaz je da je potpuno novi Hyundai i10 možda kompaktne veličine, ali po svemu ostalome uistinu VELIK. Ne čudi da je bio više nego spreman za ovogodišnju Međunarodnu izložbu automobila u Frankfurtu u rujnu 2019. Pratite nas i saznajte još više zanimljivosti!

Nemoguće ga je ne primijetiti.

Potpuno novi Hyundai i10 zrači samopouzdanjem i zaokuplja pažnju – već na prvi, čak i letimični, pogled. Hrabro kombinirajući oštre uglove, snažne linije i obline, Hyundai i10 je izuzetno dinamičan i okretan novitet u segmentu kompaktnih vozila. Kako god pogledate, jasno je da ima pregršt stila!

Kabina puna mjesta za mogućnosti.

Zakoračite u Hyundai i10 i dočekat će vas upečatljiv, pomlađen stil s kojeg nećete moći maknuti pogled, ali ni ruke. Zahvaljujući duljem podvozju i impresivnom prtljažnom prostoru, unutrašnjost je izuzetno prostrana. Dočekat će vas i napredne tehnologije – uključujući prvoklasne opcije povezivosti dizajnirane kako biste prilikom vožnje uvijek imali pristup glazbi, mobitelu te ostalim sadržajima i zabavi. Uz to, tu je i jedan od najpotpunijih paketa sigurnosti u toj klasi. Ukratko: puno smo ubacili, kako biste vi puno uživali.

  • Dinamičan dizajn eksterijera
  • Izaberite 5-stupanjski automatski ili ručni mjenjač
  • Hyundai SmartSense sustav pomoći
  • Grijana sjedala i upravljač
  • Bežično punjenje
*Svojom prijavom pristajete na stvaranje korisničkog profila. Ovu privolu možete u svako doba povući na kraju svakog newslettera. U slučaju povlačenja privole, Vaše podatke ćemo izbrisati. Daljnje informacije možete pronaći u odredbama o Pravilima privatnosti.