Goal of the century Hrvatska Goal of the century

FIFA Svjetsko prvenstvo 2022™ Predstavljamo: gol stoljeća

Ove godine, u znak proslave FIFA Svjetskog prvenstva 2022™, želimo postići novi rezultat – Gol stoljeća. Uz nas je tim pravih igrača iz svijeta nogometa, glazbe, umjetnosti, fotografije i mode kako bismo zajedno ostvarili misiju: ujediniti svijet održivosti. Čitajte dalje kako biste saznali više o našem golu stoljeća i kako se i vi možete uključiti.

Koji je najbolji gol ikada postignut?

Je li to pogodak Jamesa Rodrigueza iz voleja 2014.? Izravan udarac Maria Götzea u finalu FIFA Svjetskog prvenstva™ protiv Argentine? Ili legendarni solo Diega Maradone na stadionu Estadio Azteca protiv Engleske 1986.? Svi su ti golovi zaista važni i zaslužili su svoje mjesto u povijesti. Ali za nas postoji puno veći cilj.

Gol stoljeća. Ujedinjeni svijet za održivost.

U Hyundaiju se svaki dan suočavamo s jednim od najvećih izazova – predano se brinemo o svijetu za buduće generacije. Ovo je izazov koji se neće riješiti preko noći i sa samo jednim igračem. Danas je važnije nego ikad da se svi ujedinimo i igramo zajedno. S našom inicijativom "Gol stoljeća" koristimo snagu nogometa kako bismo potaknuli sve ljude da se udruže kako bi postigli jedan veliki cilj – stvoriti ujedinjeni svijet za održivost.

Održivost

Za nas održivost znači više od stvaranja zelenijeg sutra. To znači razmišljati o budućnosti našeg planeta. To znači stvaranje veza, ekosustava i tehnologija koje će pobijediti prolaznost vremena. Samo kada djelujemo zajedno za bolju i zdravu budućnost, možemo istinski ostvariti našu viziju "Napretka za čovječanstvo". Obzirom da pružamo rješenja za mobilnost, imamo snažan osjećaj odgovornosti za to. Naš je cilj da do 2045. postanemo ugljično neutralni i na taj način pridonesimo stvaranju održivijeg planeta smanjenjem ugljika u svim fazama proizvodnje i rada. Za nas sutra počinje danas.

Zajedno smo u ovome

Vjerujemo da svatko od nas može na neki način učiniti svijet boljim mjestom. To je ono što želimo postići našom inicijativom "Gol stoljeća". Želimo inspirirati cijeli svijet svaki dan. Želimo potaknuti na razmišljanje. Želimo pokazati da svatko od nas može pridonijeti svijetloj budućnosti za sve

Postani navijač Momčadi stoljeća

← Goal of the century Hrvatska