100% električan. 100% uzbudljiv.

100% električan.
100% uzbudljiv.

Svojim naelektriziranim dizajnom i naprednim inovacijama, IONIQ 5 promijenit će način na koji gledate električne automobile. Nevjerojatne performanse, ekološki prihvatljivi materijali i zadivljujući niz pametnih tehnologija odvest će vas u budućnost s prvim kilometrima vožnje.

Moć izbora

IONIQ 5 nalazi inspiraciju u održivim materijalima čak i ponudom boja. Izaberite između tonova koji su inspirirani prirodom.

The power of choice.

  • Gravity Gold Matte

  • Digital Teal-Green

  • Lucid Blue

  • Shooting Star Gray

  • Atlas White

  • Galactic Gray

  • Cyber Gray

  • Mystic Olive-Green

  • Phantom Black

Snaga u brojkama.

Doseg

do 481** km

Brzina punjenja***

5 min punjenja dovoljno za prelazak 100km

Ubrzanje

0 – 100 km/h za samo 5,2 s

Dužina / Širina

4.635 m / 2,152 m

Slika auta

Ultra-brzo punjenje***

Žuri vam se i imate samo 5 minuta? Na vašu sreću, IONIQ 5 napunit će se za to vrijeme dovoljno da prijeđete čak 100 km! Vrijeme je na vašoj strani.

Više vožnje

S jednim punjenjem IONIQ 5 može prijeći 481* km što je dovoljno za putovanje od Zagreba do Biokovo Skywalk šetnice samo na električni pogon. Nijedna destinacija nije vam više izvan ruke.

Solarna energija

Opcija solarnog krova savršena je ako želite puniti svoj IONIQ 5 na čistu solarnu energiju. Dovoljno je ostaviti ga parkiranog vani, a punit će se i tijekom vožnje.

Sve što vam je važno.

Dobro došli u potpuno novo iskustvo boravka u vozilu! Već od prvog ulaska u IONIQ 5 primijetit ćete novu razinu prostranosti, svestranosti i udobnosti. Dizajniran za moderan, užurbani život ovo inovativno vozilo pobrinut će se da tijekom vožnje pruži i putnicima i vozaču novu razinu zabave, sigurnosti, ali i mira.

Veći i ravni pod, podesiva prednja sjedala koja se mogu potpuno spustiti i fleksibilna, tzv. „plutajuća“ središnja konzola koja se može pomicati po kabini, izbrisat će granice između vozila i dnevnog boravka. Sve što možemo dodati je – uživajte!

*Najamnina se odnosi na izračun operativnog leasinga sa ostatkom vrijednosti bez akontacije i troškova obrade, za 60 mjeseci i 100.000 km ukupno.
Financiranje za pravne osobe, slobodna zanimanja i obrtnike u suradnji sa leasing društvom ALD Automotive d.o.o. Usluga se ostvaruje nakon bonitetne ocjene u sadržaju iz Općih uvjeta uz Ugovor o operativnom leasingu ALD Automotive d.o.o. Leasing rata je mjesečna, izrađena na dan 18.01.2022. obračunata prema tečaju 7,61 kn za EUR, a plaća se u kunama prema prodajnom tečaju poslovne banke na dan plaćanja. Iznosi najamnina su bez PDV-a i odnosi se na model IONIQ 5 RWD URBAN 58 kwh. Slika je simbolična.

**Domet prema WLTP ciklusu uz bateriju od 72,6 kWh i 2WD. Domet vožnje može se malo razlikovati ovisno o uvjetima na cesti, stilu vožnje i temperaturi. Također ovisi o vrsti guma koje su u opremi. Tehnički podaci nisu konačni.

*** Uz bateriju dugog dometa od 72,6 kWh na 350 kW DC stanici.
1 Hyundai 5-ogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže vrijedi samo za Hyundai vozila koja je krajnjem kupcu prodao ovlašteni Hyundai trgovac, kako je navedeno u uvjetima i odredbama u jamstvenoj knjižici.

2 Hyundai 8-ogodišnje jamstva na bateriju vrijedi samo za Hyundai vozila koja je krajnjem kupcu prodao ovlašteni Hyundai trgovac, kako je navedeno u uvjetima i odredbama u jamstvenoj knjižici. Jamstvo na električne baterije vrijedi 8 godina ili 160.000 km. Primjenjuju se lokalni uvjeti i odredbe. Molimo kontaktirajte svog Hyundai trgovca za dodatne informacije.