Vozi pametno, vozi zeleno

Krenite u bolju budućnost!

Krenite u bolju budućnost – počnite već danas uz Hyundai ponudu električnih vozila i zajedno s nama učinite nešto za planet Zemlju pri svakoj vožnji. Uz inovativnu, pametnu ekološku tehnologiju koja poboljšava učinkovitost goriva i troši manje energije naši modeli pobrinut će se istovremeno da zrak ostane čist i da osjećate čisti užitak u vožnji!

Hyundai IONIQ Electric

IONIQ
Electric

Nemojte propustiti priliku, javite se ovlaštenom Hyundai koncesionaru i prostrujite cestom uz ultra-ugodno iskustvo vožnje. Uz državne poticaje od 70.000 kn i Hyundai EKO bonus od 10.000 kuna, IONIQ Electric može biti vaš već od 194.990 kuna.*

*Iskazana cijena od 194.990 kn odnosi se na model Hyundai IONIQ EV COMFORT 38 kWh. Redovna MPC cijena, bez poticaja i eko bonusa, iznosi 274.990,00 kn. U izračun cijene uračunati su državni poticaji te Hyundai eko bonus. PDV uključen. Ostvarenje prava na državne poticaje i isplata istih ovisi isključivo o odluci Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Hyundai Hrvatska d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za navedeno.

Hyundai KONA Electric

KONA
Electric

Nova redizajnirana Kona Electric dolazi uz EKO bonus od 10.000 kn bruto, a krasi ju bogata oprema već u početnom paketu te niski troškovi održavanja. Javite se ovlaštenom Hyundai koncesionaru i iskoristite državne poticaje od 70.000 kn i Hyundai EKO bonus uz koje nova Kona Electric može biti vaša već od 179.990 kuna.*

Hyundai KONA Electric prve generacije, najprodavaniji električni SUV-a u Hrvatskoj pružit će vam vožnju bez kompromisa,a trenutno je dostupna uz državne poticaje od 70.000 kn i EKO bonus do čak 30.000 kuna bruto. Požurite!

*Iskazana cijena od 179.990 kuna odnosi se na model Hyundai Kona EV DRIVE_electric 39,2 kWh. Redovna MPC cijena, bez poticaja i eko bonusa, iznosi 259.990 kn. U izračun cijene uračunati su državni poticaji te Hyundai eko bonus. PDV uključen. Ostvarenje prava na državne poticaje i isplata istih ovisi isključivo o odluci Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Hyundai Hrvatska d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za navedeno.
Akcija vrijedi do 30.06. i odnosi se na Kona vozila koja se nalaze na zalihi.