Ugledno godišnje istraživanje vlasnika automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu otkrilo je da je Hyundai najpouzdaniji brand automobila u zemlji. Ugledno godišnje istraživanje vlasnika automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu otkrilo je da je Hyundai najpouzdaniji brand automobila u zemlji.

Hyundai je najpouzdanija marka automobila

13.12.2018. - Novosti

Ugledno godišnje istraživanje vlasnika automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu otkrilo je da je Hyundai najpouzdaniji brand automobila u zemlji.

Studija pouzdanosti vozila J.D. Power UK temelji se na odgovorima 13.536 vlasnika novih vozila registriranih od veljače 2015. do veljače 2017. Upravo taj velik uzorak čini rezultate vrlo preciznima i utjecajnima u automobilskoj industriji.

Istraživanje je otkrilo i najpouzdanije automobile u svakom segmentu tržišta, a Hyundai i10 je proglašen najpouzdanijim gradskim automobilom. Hyundai i20 osvojio je drugo mjesto u kategoriji malih automobila, Hyundai i30 osvojio je drugo mjesto u kategoriji kompaktnih automobila, dok je Hyundai Tucson osvojio drugo mjesto u kompaktnoj SUV kategoriji.

Pročitajte još

Hyundaijeva druga generacija električnih vozila s motorom koji koristi kombinaciju pogona na vodik pokazala je svoju visoku aktivnu i pasivnu sigurnost u sve četiri Euro NCAP kategorije ocjenjivanja.

Novi Hyundai NEXO osvojio pet zvjezdica na Euro NCAP testiranju

Hyundaijeva druga generacija električnih vozila s motorom koji koristi kombinaciju pogona na vodik pokazala je svoju visoku aktivnu i pasivnu...
Hyundai Motorsport ostvario je jedan od najboljih momčadskih rezultata

Drugi dvostruki podij u sezoni za Hyundai Motorsport!

Hyundai Motorsport ostvario je jedan od najboljih momčadskih rezultata. Sa svojim i20 WRC vozilom nove generacije, naša momčad dva puta...
Hyundai Motorsport momčad odnijela je svoju drugu pobjedu ikada, a prvu ove sezone, u FIA Svjetskom prvenstvu u reliju (WRC). Dogodilo se to u četvrtoj utrci sezone, na uzbudljivoj završnici u Argentini.

Hayden Paddon odnio je pobjedu na Argentinskom reliju

Hyundai Motorsport momčad odnijela je svoju drugu pobjedu ikada, a prvu ove sezone, u FIA Svjetskom prvenstvu u reliju (WRC)....