Održavanje, servisiranje i dodatna oprema za električna vozila.

Naši ovlašteni servisi osigurat će da dugi niz godina možete uživati u bezbrižnoj vožnji i veselju s vašim Hyundai električnim vozilom (EV). Oni su vaš prvi kontakt kada je u pitanju održavanje ili popravak vašeg vozila. Oni također nude široki raspon Hyundai originalne dodatne opreme koja je specijalno konstruirana tako da u potpunosti odgovara vašem vozilu.

Prilagođena usluga za vaš Hyundai EV.

Nova i napredna tehnologija vašeg električnog vozila zahtijeva znanja i posebne vještine prilikom servisiranja. Ovlašteni servisi koriste dijagnostičke uređaje, alate i originalne Hyundai rezervne dijelove koji su posebno razvijeni za električna vozila. Stoga nude kupcu prilagođenu uslugu koja je spremna savršeno odgovoriti na sve vaše potrebe.

Servisiranje visokonaponske baterije za dug životni vijek.

Visokonaponska baterija je srce vašeg električnog vozila i potrebno ju je redovito provjeravati kako biste bili sigurni da je sposobna osigurati pouzdan izvor energije za vrijeme čitavog vijeka trajanja. Provjera baterije uključuje ispitivanje jedinice koja kontrolira temperaturu, inspekciju i zamjenu rashladne tekućine te kontrolu uravnoteženosti baterije. Budući da je za servisiranje visokonaponske baterije potrebna posebna servisna oprema i certificirani tehničari, trebali biste uvijek kontaktirati ovlašteni servis.

Zadržite to elektrificirajuće iskustvo.
Hyundai servis za vaš Hyundai električni automobil.

Današnja električna vozila postavljanju nove zahtjeve pred servisere s obzirom na novu tehnologiju pogona i visokonaponske komponente. Hyundaijevi tehničari su adekvatno pripremljeni i educirani za izvršavanje svih potrebnih servisnih radnji kao i adekvatnu brigu o vašem vozilu.

Ovdje možete pronaći sve što trebati znati o Hyundai EV servisu.

Pitanja o EV servisu i dodatnoj opremi

Što se servisira?

Koliko često?

Specijalni servisni centar

Korištenje kabla za punjenje

Korištenje specijalnih guma

Životni vijek baterije

Ponuda dodatne opreme