Vožnja se mijenja kada se povežete.

Prije, tijekom i nakon vožnje Hyundaijem, Bluelink vas održava povezanim s automobilom. Cijeli paket usluga osmišljen je kako bi vožnja bila sigurnija, lakša i zabavnija. Usluge su dostupne putem Bluelink aplikacije za pametni telefon i na zaslonu osjetljivom na dodir vašeg Hyundaija.

S aplikacijom Bluelink lakoća i radost vožnje Hyundaijem započinju prije nego uopće uđete u automobil. Aplikacija komunicira s vašim Hyundaijem, povlači podatke o statusu, šalje vašu rutu ili pokreće upravljanje klime, ako vozite na električni pogon.

Otvorite aplikaciju da biste provjerili stvari poput stanja goriva (ili napunjenost ako vozite Hyundai električno vozilo).

Aplikacija Bluelink omogućuje vam da bez žurbe planirate svoju rutu, a zatim ju jednostavno pošaljete u navigacijski sustav u automobilu.

Postavite upravljanje klime da zagrije vaše vozilo zimi ili da ga ohladi prije ljetne vožnje (dostupno samo za Hyundai električna vozila).

Otkrijte Bluelink aplikaciju

Hyundai Bluelink® povezane usluge automobila čine vožnju lakšom i boljom, a da vas ne ometaju pri vožnji. Za navigaciju i zabavu čak možete koristiti i svoj glas tako da vam ruke uvijek mogu ostati na upravljaču.

Uživajte u boljem predviđanju prometa, preciznijim vremenima dolaska i pouzdanijim izračunima ruta.

Hyundai Live Services (usluge uživo) mogu pronaći benzinske postaje, parkirna mjesta, restorane i druga odredišta.

Otkrijte sve usluge uživo

Razgovarajte sa svojim autom kako biste preuzeli kontrolu.

Samo govorite za navigaciju, započinjanje telefonskih poziva ili reproduciranje glazbe bez skidanja ruku s upravljača.

Prepoznavanje glasa

Povežite telefon.

Kako god želite koristiti svoj osobni telefon dok vozite Hyundai – imamo pravu vezu za vas.

Više povezivanja

Putovanje ne prestaje kad parkirate. Pomoću programa Bluelink nastavite navigaciju dok hodate do odredišta ili pronađite automobil na mjestu gdje ste ga parkirali. Pomoću aplikacije Bluelink provjerite je li vaš automobil zaključan i siguran.

Ne mrziš li taj osjećaj: jesi li ili nisi? Sada možete provjeriti u aplikaciji Bluelink i daljinski zaključati (ili otključati) svoj Hyundai.

Last Mile Guidance (Vodič posljednje milje) završava navigacijsku rutu na vašem telefonu ako morate parkirati prije nego stignete na odredište.

Čim vaš Hyundai otkrije pokušaj provale u vaš automobil, primit ćete push obavijest na svoj pametni telefon.

Bluelink aplikacija pamti i vodit će vas natrag do vašeg Hyundaija.

Otkrijte Bluelink aplikaciju

Česta pitanja

Kako se prijaviti za Bluelink?

Koliko košta Bluelink?

Već posjedujem Hyundai, je li prekasno za nabavku Bluelinka?

Što se događa kada prodam auto?

Istražite sve značajke Bluelink povezivanja.