Hyundai i20 je najbolji kompaktni automobil prema njemačkom Auto Bild TÜV izvješću za 2019. godinu. Hyundai i20 je najbolji kompaktni automobil prema njemačkom Auto Bild TÜV izvješću za 2019. godinu.

Hyundai i20 najbolji kompaktni automobil

27.12.2018. - Novosti

Hyundai i20 je najbolji kompaktni automobil prema njemačkom Auto Bild TÜV izvješću za 2019. godinu.

S prosječnim omjerom ozbiljnih kvarova od samo 3% u njemačkim TÜV tehničkim ispitivanjima, i20 zavladao je vrhom u segmentu kompaktnih automobila. U ukupnoj procjeni Hyundai i20 smjestio se na sedmo mjesto, ispred mnogih drugih modela.

Rezultat je važan pokazatelj za kupce novih i rabljenih automobila jer dokazuje visoki standard kvalitete Hyundai vozila. Uz financijsku sigurnost, obećanje o kvaliteti osigurava zaštitu od kvarova i dodatnih posjeta radionici.

Pročitajte još

Čak 3 modela Kone Electric postavila su rekord u dometu prilikom ispitivanja na poznatoj stazi Lausitzring! Izazov je bio jednostavan: s jednim punjenjem baterije svaki bi automobil trebao moći prijeći više od 1.000 kilometara.

Novi rekord Kone Electric: domet čak 1.026 km!

Čak 3 modela Kone Electric postavila su rekord u dometu prilikom ispitivanja na poznatoj stazi Lausitzring! Izazov je bio jednostavan:...
Uprkos smanjenju potražnje u automobilskoj industriji, Hyundai Motor Europe obilježava 2021. godinu s odličnim prodajnim rezultatima. Kompanija je prošle godine prodala 515.886 automobila u Europi, što je povećanje od 21,6% u odnosu na prethodnu godinu.

Hyundai Motor obilježava 2021. godinu izvrsnim rezultatima

Uprkos smanjenju potražnje u automobilskoj industriji, Hyundai Motor Europe obilježava 2021. godinu s odličnim prodajnim rezultatima. Kompanija je prošle godine...
Nakon što je zauzeo drugo mjesto na Rally Sweden, Thierry Neuville iz tima Hyundai Motorsport vratio se u Hrvatsku nadajući se pobjedi na utrkama prvenstva WRC.

Hyundai KONA N i Thierry Neuville pripremaju se za dominaciju na utrkama WRC prvenstva

Nakon što je zauzeo drugo mjesto na Rally Sweden, Thierry Neuville iz tima Hyundai Motorsport vratio se u Hrvatsku nadajući...