Preskoči do glavnog sadržaja

Dizajn

Img 0
Img 1
Img 2
Img 3
Img 4
Img 5
Img 6
Img 7
Img 8
Img 9
Img 10
Img 11
Img 12
Img 13
Img 14
Img 15
Img 16
Img 17
Img 18
Img 19
Img 20
Img 21
Img 22
Img 23
Img 24
Img 25
Img 26
Img 27
Img 28
Img 29
Img 30
Img 31
Img 32
Img 33
Img 34
Img 35
360 graphic desktop 360 graphic mobile

Futuristički dizajn

Uglađeno sofisticirana.

Zahvaljujući tome što je prvo dizajniran EV, potpuno nova KONA ističe se aerodinamičnim performansama, ali pritom ne žrtvuje stil. Njezin sportski karakter utjelovljuju robusne obloge lukova kotača koje se nadovezuju na legendarni dizajnerski identitet prve KONE.

Svjetlo Seamless Horizon.

Čist, prepoznatljiv prednji dio naglašen je svjetlom Seamless Horizon koje se elegantno nadvija preko cijelog poklopca motora za dinamičniju prisutnost na cesti.

Dinamične konture.

S bočne strane, oštri dijagonalni površinski potezi skladno odgovaraju satenskim kromiranim dijelovima .koji se protežu od linije pojasa do sportskog stražnjeg spojlera – stvarajući konturu koja obavija cijelo vozilo

Pogled sa svjetlije strane.

Prepoznatljiv dizajn dvostrukih prednjih svjetala uključuje projekcijska LED svjetla integrirana u oblogu kotača, koja sa svjetlom Seamless Horizon na poklopcu motora tvore atraktivan svjetlosni potpis.

Besprijekorni LED svjetlosni potpis stražnjeg dijela.

Zrcaljenjem prednjeg dijela u svrhu postizanja skladnog cjelokupnog izgleda, stražnje svjetlo Seamless Horizon zaokružuje jedinstveni LED svjetlosni potpis koji potpuno novu KONU zaista izdvaja iz gomile.

Aktivne zračne zaklopke.

Kako bi se poboljšale aerodinamične performanse, KONA Hybrid koristi gornje i donje aktivne zračne zaklopke, a KONA ima gornju aktivnu zračnu zaklopku – ovo također daje izgled nalik na EV, a istovremeno poboljšava učinkovitost.

Posebno oblikovane crne obloge lukova kotača.

Dinamičan stil KONA Hybrid i KONA automobila naglašen je odvažno oblikovanim crnim oblogama lukova kotača koje obuhvaćaju i prednja i stražnja svjetla za robustan izgled.

01 / 04

Dobrodošli na sportsku stranu: N Line.

S dizajnerskim značajkama nadahnutim motosportom, oprema N Linea odiše uzbudljivim performansama.

Maksimalno iskorišten životni prostor.

Kako bi pružila maksimalni životni prostor, potpuno nova KONA je evoluirala, postala šira i duža te povećala prostor za noge i ramena u drugom redu.

Panoramski zaslon.

Elegantno zakrivljeni panoramski zaslon ima dva integrirana zaslona za visokotehnološki izgled:
zaslon osjetljiv na dodir za zabavu i informacije od 12,3” te digitalni klaster od 12,3”.

Puno fleksibilnog prostora za teret.

Kada je riječ o teretu i pohrani, potpuno nova KONA nudi izdašan prtljažni prostor od 466 litara (VDA) – 30 % više od prethodne KONE. Također se jednostavno podešava: možete preklopiti stražnja sjedala u roku od nekoliko sekundi, a da čak i ne morate skidati naslone za glavu. A s preklopljenim sjedalima, imate prostranih 1300 litara prostora za bijeg vikendom – i velike kutije svega što želite ponijeti sa sobom.

Vrlo fleksibilna sklopiva sjedala.

Svidjet će vam se fleksibilnost stražnjih sjedala sklopivih u omjeru 40:20:40. Preklopite srednji segment i možete smjestiti četiri para skija i četiri putnika.

Veći, svestraniji prtljažni prostor.

Uživajte u fleksibilnosti prtljažnog prostora od 466 litara s podignutim sjedalima, 30 % više od prethodne KONE.

Držač za šalice

Sjednite i opustite se. Tu je sklopivi naslon za ruke s integriranim držačem za šalice koji se nalazi na srednjem sjedalu sklopivih stražnjih sjedala u omjeru 40:20:40.

Pregledna nadzorna ploča

Jedan od vrhunaca kokpita usmjerenog na vozača je “plutajuća” horizontalna nadzorna ploča koja vam omogućuje jednostavan pristup kontrolama grijanja i klimatizacije te drugim gumbima za upravljanje vozilom.

Rotirajući držači čaša

Pametni rotirajući držači za čaše u središnjoj konzoli mogu se uvući kada nisu u upotrebi, dajući vam fleksibilnost za uredno pohranjivanje drugih predmeta.

Stražnji držači za čaše

Sjednite i opustite se. Tu je i sklopivi naslon za ruku s integriranim držačem za čaše koji se nalazi na srednjem sjedalu sklopivih stražnjih sjedala u omjeru 40:20:40.

Širok raspon nijansi boja unutrašnjosti.

Širok raspon živopisnih boja unutrašnjosti i kombinacija boja dodatno naglašavaju prostranost unutarnjeg „životnog prostora“ koji crpi inspiraciju iz raznolikih životnih stilova širokog spektra kupaca potpuno nove KONE. Nove kombinacije boja uključuju zelenu boju kadulje i limete te crnu i narančastu i omogućuju vam da odaberete živopisni stil.

Više održivih materijala.

Eco Pack inovativno koristi ekološki prihvatljive materijale kao što je 100 % reciklirani PET u podnim tepisima i ekološki obrađena koža i antilop.

Pronađite svoju savršenu boju unutrašnjosti.

Pregledajte sve dostupne kombinacije boja unutrašnjosti kako biste pronašli svoju omiljenu.

Istražite sportsku unutrašnjost N Linea.

Uključuje ekskluzivna N Line sjedala, upravljač i ručicu mjenjača kao i sportske crvene detalje.