Preskoči do glavnog sadržaja

Dizajn

Istražite dizajn BAYON-a.

Dizajn koji se ističe.

Sve oštre linije i upadljive proporcije, potpuno novi BAYON doista se izdvaja iz mnoštva. Moderan i elegantan, elegantno kombinira Hyundaijevo nagrađivano SUV naslijeđe s vizualno zapanjujućom interpretacijom našeg dizajnerskog jezika Sensuous Sportiness.

Umjetnička inspiracija Umjetnost iz cijele Europe nadahnuta BAYON-om.

Kako bismo proslavili svjetsku premijeru BAYON-a, pozvali smo 9 različitih umjetnika iz cijele Europe da stvore jedinstvena umjetnička djela nadahnuta njegovim dizajnom. Ideja za kampanju potekla je iz jedinstvenih karakteristika modela: to je prvi Hyundaijev model razvijen posebno za Europu – a njegov prepoznatljiv dizajn, koji uključuje Hyundaijev identitet dizajna ‘Sensuous Sportiness’ – služio je kao izvor umjetničke inspiracije.

Camilla Alberti (Italija)

Camilla je radila s napuštenim predmetima, industrijskim otpadom i antropijskim elementima koji su preživjeli urbano okruženje. Sve je nadahnuto zamršenim uzorcima prednje rešetke BAYON-a.

Vincent de Boer (Nizozemska)

Vincent često kombinira svjetove kaligrafije, grafičkog dizajna i tipografije. Njegova ilustracija koristi BAYON-ove kompaktne, ali elegantne proporcije.

Jan Gemrot (Češka)

Snažni geometrijski oblici BAYON-ovih svjetala podsjetili su ilustratora Jana na leteću ljudsku figuru s proširenim krilima, dočaravajući slobodu i lakoću kretanja kroz grad.

Guido Zimmermann (Njemačka)

BAYON-ov elektrificirani pogonski sklop i prepoznatljivi elementi dizajna nadahnuli su Guida da stvori trodimenzionalnu drvenu skulpturu koja prikazuje mješavinu galopirajućih konja i oblika BAYON-a.

Nuriatoll (Španjolska)

Španjolska grafička dizajnerica voli stvarati ogromna urbana umjetnička djela koja su vidljiva po cijelom gradu, a nadahnuta su prednjim svjetlima BAYON-a u obliku strelice.

Soyhan Baltacı (Turska)

Soyhan se voli igrati s elementima prostora, ljudi i prirode kako bi stvorio umjetnička djela koja prikazuju razvoj odnosa između nas i naše okoline. Njegovi crteži olovkom ističu razne elemente dizajna BAYON-a.

Nathaniel Rackowe (UK)

Umjetnik sa sjedištem u Londonu usredotočio se na široku rešetku BAYON-a, stvarajući svjetlosnu skulpturu koja prikazuje međusobno povezanu mrežnu strukturu koja se kreće kroz dinamična svjetla modernog urbanog okruženja.

Pola Augustynowiczs (Poljska)

Pola voli stvarati zapanjujuće i živopisne ilustracije od svih vrsta materijala. BAYON ju je nadahnuo da stvori svijet koji kombinira urbane ulice za koje je stvoren i brojne emotivne elemente dizajna.

Bahar (Francuska)

Kao i ime automobila, francusku umjetnicu Bahar nadahnjuje grad Bayonne na jugozapadu Francuske. Njezin rad koristi jedinstvenu estetsku perspektivu, prikazujući izrazito urbani stil poezije i glamura.

01 / 09

Vanjski izgled

Snažna elegancija Sensuous Sportiness dizajna.

Oštrim izgledom i integracijom Hyundaijevih elegantnih SUV ključnih elemenata dizajna, BAYON’s ima snažan elegantni dizajnerski stav. Jedinstven i samopouzdan, njegove snažne linije i svjetla u obliku strelice živahna su interpretacija Hyundaijevog identiteta Sensuous Sportiness dizajna – definiranog skladom proporcija, arhitekture, stila i tehnologije.

Prednja strana.

Svjetla u obliku strelice i široka rešetka usklađuju se s glatkom trakom za usis zraka i uskim LED dnevnim svjetlima na vrhu dajući prednjoj strani uistinu jedinstven izgled.

Bočna strana.

Dinamična bočna strana privlači poglede na snažne grafičke značajke, snažni oblik c-stupa i sportski profil u obliku klina.

Stražnja strana.

Stražnja kombinirana svjetla u obliku strelice povezane su crvenom linijom. Smještena daleko sa strane, pojačavaju vizualni dojam širine.

Snažan SUV dizajn.

BAYON dijeli ključne elemente dizajna Hyundai SUV obitelji. Poput dvodijelnih prednjih svjetala s punim LED svjetlima i pokazivačima smjera odozgo odvojenim od dnevnih svjetala (DRL) radi prepoznatljivog izgleda.

Snažno široka rešetka.

Široka rešetka sa svojim tekućim pravokutnim elementima dizajna širi se prema dnu, stvarajući čvrst stav zajedno s mišićavim donjim branikom i njegovom privlačnom srebrnom pločicom.

Elegantni kotači

Potpuno novi BAYON dostupan je sa stilskim izborom aluminijskih naplataka od 16” ili 17”.

Prepoznatljivi detalji

Prepoznatljiv iz svih kutova, profil je definiran kombinacijom C-stupa u obliku strelice, zajedno sa značajkom bokobrana i oblogom baze, ističući BAYON-ov jedinstveni izgled.

Potpisna svjetla u obliku strelice

Stražnja LED kombinirana svjetla u obliku strelice doista stavljaju uskličnik na izražajni dizajn BAYON-a. Naši su ih dizajneri postavili daleko sa strane kako bi stvorili širi stav.

Elegantan crossover SUV

Sa svojim proširenim stražnjim staklom, elegantno oblikovan otvor ima tanku vodoravnu crtu koja povezuje stražnja svjetla – naglašavajući činjenicu da je se ovaj gradski automobil ističe po prostornosti i sportskom izgledu.

01 / 06

Izrazite se. Vaš automobil. Vaše boje.

Možete odabrati između ukupno devet vanjskih boja koje nadopunjuju privlačnu siluetu vašeg potpuno novog BAYONA, uključujući novu boju: Mangrove Green Pearl. Povrh toga, opcija dvobojnog krova i odgovarajućih kućišta zrcala u Phantom Black boji omogućuje vam daljnje prilagođavanje nekih kombinacija boja koje će se izraziti i stvoriti automobil savršeno prilagođen vašem ukusu.

Moć izbora.

Polar White

Moć izbora.

Sleek Silver Metallic

Moć izbora.

Aurora Gray Pearl

Moć izbora.

Aqua Turquoise Metallic

Moć izbora.

Elemental Brass Metallic

Moć izbora.

Dragon Red Pearl

Moć izbora.

Intense Blue Pearl

Moć izbora.

Mangroove Green Pearl

Moć izbora.

Phantom Black Pearl

01 / 09

Unutarnji izgled

Osvježavajuće prostrano

Snažnim fokusom na maksimiziranje udobnosti putnika i povećanje prostora prtljažnika, Hyundaijevi dizajneri stvorili su izvrsnu, modernu atmosferu unutar potpuno novog BAYONA. Inspirirana oblicima iz prirode, vrata se elegantno nastavljaju na ploču s instrumentima. Skulptura vrata savršeno se podudara s dijelom ploče s instrumentima, a LED osvjetljenje raspoloženja postavlja suptilan, ali sofisticiran plavi naglasak u kokpitu.

Izvrsna vidljivost i udobnost.

Svidjet će vam se viši položaj sjedenja, a ta udobnost ide ruku pod ruku sa stilom – ulazak i izlazak iz visokokvalitetnih sjedala od tkanine lijepo je i jednostavno.

Elegantna i stilska kontrolna ploča.

Elegantne vodoravne oštrice daju istaknutoj ploči nekonvencionalno moderan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Sportski upravljač s 4 kraka.

Ostanite u kontroli i povezani s preklopnim komandama sportskog upravljača.

Vizualno kombinirani dvostruki veliki zasloni.

10,25 ” digitalni klaster i središnji zaslon osjetljiv na dodir vizualno su kombinirani za elegantan visokotehnološki izgled i vrhunsku upotrebljivost s funkcijom podijeljenog zaslona.

Sjajan digitalni klaster od 10,25 inča.

Za još bolji visokotehnološki izgled kokpita, briljantni novi digitalni klaster od 10,25” prikazuje bitne informacije o vožnji tamo gdje ih najbolje možete vidjeti: sprijeda i u sredini. Zaslon možete prilagoditi prema vlastitim željama: možete prikazati brzinu u digitalnom prikazu, protok energije (samo 48 V) ili SmartSense značajke.

Tri boje načina rada

Promijenite način rada prema svom raspoloženju. Ovisno o odabranom načinu rada, dobivate modificirani odziv motora, performanse upravljanja i točke prebacivanja za drugačija iskustva vožnje. Sheme boja digitalnog klastera mijenjaju se ovisno o odabranom načinu rada. Plava za Normalno, zelena za Eco i crvena za Sport način.

Suptilni naglasci unutrašnjosti za opuštajuću atmosferu.

Unutar potpuno novog BAYON-a, mirni koncept boja i obloga sa suptilnim naglascima stvara mirnu atmosferu koja vam pomaže da se opustite i usredotočite na svoju vožnju. Pažljivo odabrani neutralni raspon unutarnjih boja i materijala pruža maksimalnu kompatibilnost s vanjskim rasponom boja. Unutrašnjost tkanine u crnoj boji standardna je, a na raspolaganju su još dvije dodatne kombinacije boja.

Crna

Bezvremenski klasik: pojednostavljen, a opet uglađen i moderan – konačan izbor za one koji preferiraju jednostavnu unutrašnjost.

Tamno siva / svijetlo siva

Tamno siva unutarnja obloga sadrži svijetlo sive naglaske od tkanine i ekskluzivni uzorak sjedala sa sivim kontrastnim šavovima na sjedalima.

Crna / Mangrove zelena

Unutrašnja obloga crna s Mangrove zelenom odlikuje se svijetlosivim naglascima od tkanine i ekskluzivnim uzorkom sjedala s kontrastnim šavovima Mangrove zelena na sjedalima za živopisan osjećaj boja.

LED ambijentalna rasvjeta.

Noćne vožnje uvijek čine posebno iskustvo vožnje. Suptilna, fino podešena plava LED ambijentalna rasvjeta dodaje ugodan sloj osvjetljenja vašem putovanju.

Stvoren za udobnost.

Sportskost i udobnost idu ruku pod ruku s potpuno novim BAYON-om: Sjedala visoke kvalitete od tkanine pružaju maksimalnu udobnost na svakom putovanju.

Otkrijte više o novom BAYON-u.

Dizajn koji postavlja nova pravila susreće se sa značajkama sigurnosti najboljima u klasi. Najsuvremenije značajke povezivanja drže vas u toku dok ste na putu. Nove opcije pogonskog sklopa i mjenjača daju prostora za profinjeno i održivo iskustvo vožnje. Potpuno novi BAYON postavlja standarde u segmentu.

Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.