Preskoči do glavnog sadržaja

Novi TUCSON Hybrid

Lucky you, you have a TUCSON.

Već od 33.990,00 €

Hyundai Novi TUCSON Hybrid

Dizajn

Osvježen i unaprijeđen.

Sofisticiran i napredan, osvježeni dizajn novog TUCSON Hybrida podiže modernu estetiku na višu razinu. Njegove izrezbarene površine i dinamične linije već su pomogle da TUCSON postane bestseler u segmentu kompaktnih SUV vozila.

Osvježen eksterijer.

Novi branici i zaštitne ploče neprimjetno se protežu s jedne strane na drugu, dajući vozilu dinamičniji izgled, dok elegantno redizajnirani aluminijski naplatci dodatno naglašavaju napredan dizajn.

Kvalitetna unutrašnjost i oprema.

Specijalizirani mediji dali su izdašne recenzije zbog čistih linija, kvalitetnih materijala, niske razine buke, mekanih površina i prostranog interijera.

Saznajte više

Pogledajte pobliže upečatljiv dizajn ovog SUV-a koji privlači poglede.
Saznaj više

Značajke.

Tehnologija na novoj razini.

Novi TUCSON Hybrid nadograđen je skladnim spojem najnovijih značajki povezivosti i praktičnosti, te nastavlja impresionirati svojim rasponom najsuvremenije pametne tehnologije.

Panoramski zakrivljeni zaslon.

Novi panoramski zakrivljeni zaslon skladno spaja 12,3-inčnu digitalnu instrument ploču i 12,3-inčni zaslon za informacije i zabavu u jednoj neprimjetnoj cjelini.

Vrhunska povezanost.

Uživajte u vrhunskoj povezanosti s bežičnim ažuriranjima softvera i Hyundai digitalnim ključem – koji vam omogućuje zaključavanje, otključavanje i pokretanje vozila putem pametnog telefona ili Apple Watcha – bez potrebe da vadite telefon iz džepa.

Istražite značajke.

Detaljno istražite najnovije značajke povezivosti i praktičnosti.

Sigurnost

Osjećaj bezbrižnosti.

Za dodatni osjećaj sigurnosti, novi TUCSON Hybrid opremljen je najnovijim sigurnosnim značajkama i naprednim sustavima za pomoć vozaču. Također uključuje Highway Driving Assist 1.5 – kombinaciju asistencije za održavanje trake i pametnog tempomata temeljenog na navigaciji.

Kontrola stabilizacije pri bočnom vjetru.

Novi sustav kontrole stabilizacije pri bočnom vjetru aktivno sprječava izlazak iz trake uzrokovan jakim bočnim vjetrovima kako bi se održao smjer vožnje i osigurala stabilnost.

Monitor za pregled okoline.

Savršen za pomoć pri pariranju, monitor za pregled okoline pruža vam pogled od 360 stupnjeva na područje oko vas, olakšavajući i sigurnijim manevriranje u skučenim prostorima.

Vrhunske sigurnosne značajke.

Detaljno istražite sigurnosne sustave i sustave za pomoć vozaču u modelu TUCSON.
Img 0
Img 1
Img 2
Img 3
Img 4
Img 5
Img 6
Img 7
Img 8
Img 9
Img 10
Img 11
Img 12
Img 13
Img 14
Img 15
Img 16
Img 17
Img 18
Img 19
Img 20
Img 21
Img 22
Img 23
Img 24
Img 25
Img 26
Img 27
Img 28
Img 29
Img 30
Img 31
Img 32
Img 33
Img 34
Img 35
360 graphic desktop 360 graphic mobile

Hyundai jamstvo

Iskoristite dodatnu bezbrižnost koju pruža jedno od najboljih jamstava u automobilskoj industriji – u standardnoj ponudi.

5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže

Sva Hyundai vozila izrađena su prema najvišim standardima kvalitete. Tu kvalitetu podupiremo petogodišnjim jamstvom bez ograničenja kilometraže, kako biste mogli uživati u onome što volite, bez brige o svom automobilu.

Hyundai jamstvo

8 godina jamstva na visokonaponsku pogonsku bateriju

Litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom od 8 godina ili 160.000 km, što god nastupi prije. Uživajte u dodatnoj bezbrižnosti koju vam daje jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Hyundai jamstvo