Preskoči do glavnog sadržaja

Novi TUCSON Plug-In Hybrid

Lucky you, you have a TUCSON.

Već od 37.990,00 €

Hyundai Novi TUCSON Plug-in Hybrid

Dizajn

Osvježen i unaprijeđen.

Sofisticiran i napredan, novi TUCSON Plug-in Hybrid s osvježenim dizajnom podiže modernu estetiku na višu razinu, dok su njegove izrezbarene površine i dinamične linije već pomogle da postane bestseler u segmentu kompaktnih SUV vozila.

Eksterijer.

Novi branici i zaštitne ploče koje se neprimjetno protežu s jedne strane na drugu za dinamičniji izgled, te elegantno redizajnirani aluminijski naplatci dodatno naglašavaju napredan izgled.

Interijer.

Prostrana i praktična, elegantna nova unutrašnjost neprimjetno integrira širok spektar napredne pametne tehnologije kako bi svaka vožnja postala nezaboravno iskustvo.

Saznajte više

Pogledajte pobliže upečatljiv dizajn ovog SUV-a koji privlači poglede.

Značajke.

Povezivost i praktičnost na višoj razini.

Nadograđen skladnim spojem najnovijih značajki povezivosti i praktičnosti, TUCSON Plug-in Hybrid nastavlja impresionirati svojim impresivnim rasponom najsuvremenije pametne tehnologije.

Panoramski zakrivljeni zaslon.

Uživajte u poboljšanoj vidljivosti i elegantnom osjećaju luksuza s novim  zakrivljenim zaslonom koji obuhvaća 12,3-inčnu digitalnu instrument ploču i 12,3-inčni središnji zaslon za zabavu i informacije.

Vrhunska povezanost.

Uživajte u vrhunskoj povezanosti s bežičnim ažuriranjima softvera i Hyundai digitalnim ključem – koji vam omogućuje zaključavanje, otključavanje i pokretanje vozila putem pametnog telefona ili Apple Watcha – bez potrebe da vadite telefon iz džepa.

Istražite značajke.

Detaljno istražite najnovije značajke povezivosti i praktičnosti.

Sigurnost

Osjećaj bezbrižnosti.

Za dodatni osjećaj bezbrižnosti, TUCSON Plug-in Hybrid opremljen je najnovijim vrhunskim sigurnosnim značajkama i naprednim sustavima za pomoć vozaču. Također uključuje Highway Driving Assist 1.5 – kombinaciju asistencije za održavanje trake i pametnog tempomata temeljenog na navigaciji.

Blind-Spot View Monitor (BVM).

Sada možete vidjeti lijevi i desni pogled unatrag na digitalnoj ploči ispred sebe. Kamere se aktiviraju pokazivačem smjera kada mijenjate traku.

Highway Driving Assist 1.5.

TUCSON koristi senzore i podatke s karte za automatsko podešavanje brzine kako bi održao sigurnu udaljenost od vozila ispred, te podešava upravljanje kako bi automobil ostao centriran u svojoj traci.

Vrhunske sigurnosne značajke.

Detaljno istražite sigurnosne sustave i sustave za pomoć vozaču u modelu TUCSON.
Img 0
Img 1
Img 2
Img 3
Img 4
Img 5
Img 6
Img 7
Img 8
Img 9
Img 10
Img 11
Img 12
Img 13
Img 14
Img 15
Img 16
Img 17
Img 18
Img 19
Img 20
Img 21
Img 22
Img 23
Img 24
Img 25
Img 26
Img 27
Img 28
Img 29
Img 30
Img 31
Img 32
Img 33
Img 34
Img 35
360 graphic desktop 360 graphic mobile

Hyundai jamstvo

Iskoristite dodatnu bezbrižnost koju pruža jedno od najboljih jamstava u automobilskoj industriji – u standardnoj ponudi.

5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže

Sva Hyundai vozila izrađena su prema najvišim standardima kvalitete. Tu kvalitetu podupiremo petogodišnjim jamstvom bez ograničenja kilometraže, kako biste mogli uživati u onome što volite, bez brige o svom automobilu.

Hyundai jamstvo

8 godina jamstva na visokonaponsku pogonsku bateriju

Litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom od 8 godina ili 160.000 km, što god nastupi prije. Uživajte u dodatnoj bezbrižnosti koju vam daje jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Hyundai jamstvo