Pogledajte stvari iz nove perspektive.

Potpuno novi BAYON je crossover SUV koji je mali izvana, a veliki iznutra. Dizajniran je da ostavi trajni dojam. Opremljen mnoštvom pametnih tehnologija poput sigurnosnih značajki i povezivanja najboljih u klasi – i učinkovitim pogonskim sklopovima dostupnih s 48V blagim hibridnim sustavom.

Sve oštre linije i upadljive proporcije, potpuno novi BAYON doista se izdvaja iz mnoštva. Moderan i elegantan, elegantno kombinira Hyundaijevo nagrađivano SUV naslijeđe s vizualno zapanjujućom interpretacijom našeg dizajnerskog jezika Sensuous Sportiness. A što se tiče pogleda i željom da budete viđeni, svidjet će vam se osjećaj slobode i sjajna svestrana vidljivost koji se postižu višim položajem sjedenja.

Kompaktan i jednostavan za rukovanje, ovaj elegantni crossover SUV ističe se s puno stila – i dovoljno prostora za vas i vaše putnike.

Svjetla u obliku strelice i široka rešetka usklađuju se s glatkom trakom za usis zraka i uskim LED dnevnim svjetlima na vrhu dajući prednjoj strani uistinu jedinstven izgled.

Dinamična bočna strana privlači poglede na snažne grafičke značajke, snažni oblik c-stupa i sportski profil u obliku klina.

Stražnja kombinirana svjetla u obliku strelice povezane su crvenom linijom. Smještena daleko sa strane, pojačavaju vizualni dojam širine.

Osvježavajuće prostrano.

Snažnim fokusom na maksimiziranje udobnosti putnika i povećanje prostora prtljažnika, Hyundaijevi dizajneri stvorili su izvrsnu, modernu atmosferu unutar potpuno novog BAYONA. Inspirirana oblicima iz prirode, vrata se elegantno nastavljaju na ploču s instrumentima. Skulptura vrata savršeno se podudara s dijelom ploče s instrumentima, a LED osvjetljenje raspoloženja postavlja suptilan, ali sofisticiran plavi naglasak u kokpitu.

Svidjet će vam se viši položaj sjedenja, a ta udobnost ide ruku pod ruku sa stilom – ulazak i izlazak iz visokokvalitetnih sjedala od tkanine lijepo je i jednostavno.

10,25” digitalni klaster i 10,25” središnji zaslon osjetljiv na dodir s funkcijom podijeljenog zaslona ističu se u najboljem digitalnom kokpitu u klasi.

Elegantne vodoravne oštrice daju istaknutoj ploči nekonvencionalno moderan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Pružajući udobnost i prostor za odlaganje SUV-a, BAYONova kompaktna veličina vanjštine i njegova unutrašnjost prikladna za obitelji znače da možete uživati u najboljem iz oba svijeta. Kompaktna veličina i izvrsna vidljivost olakšavaju ulazak i lako rukovanje – a zahvaljujući visokom položaju sjedenja pruža se i onaj siguran i robustan osjećaj koji kupci očekuju od Hyundaijevih SUV vozila.

Uživajte u vrhunskoj pametnoj tehnologiji s dvostrukim vizualno kombiniranim velikim zaslonima od 10,25 inča s funkcionalnošću podijeljenog zaslona. A pomoću Hyundaijevih Bluelink povezanih usluga automobila možete upravljati automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Donosi besprijekornu povezanost izravno u potpuno novi BAYON s mrežnim prepoznavanjem glasa i značajkama kako bi vam vožnja bila praktičnija i ugodnija.

Središnji zaslon osjetljiv na dodir podržava Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete povezati telefon i imati funkcije telefona na velikom zaslonu.

Dostupni Bose premium zvučni sustav sadrži osam zvučnika visokih performansi, uključujući subwoofer za čistu, jasnu i moćnu reprodukciju glazbe.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Upravljajte automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Najnovija nadogradnja Bluelink-a dopušta vam da u potpunosti iskoristite naše vrhunske usluge povezanih automobila. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge također je uključena u navigacijski sustav s informacijama o prometu, parkiranju ili cijenama benzina u stvarnom vremenu.

Potpuno novi BAYON dijeli svoju sigurnu i robusnu DNK s ostalim članovima Hyundaijeve SUV obitelji – a ima i iste sigurnosne značajke. Još jedan način na koji se ističe u svom segmentu: opsežan popis sigurnosnih značajki Hyundai SmartSense – naši vrhunski napredni sustav za pomoć vozaču. Mnogo sustava pomoći već su uključeni u standardnu opremu.

Potpuno novi BAYON donosi izvrsnu učinkovitost goriva i visoko konkurentne emisije CO2 zahvaljujući ažuriranim motorima T-GDi – smanjenim turbo motorima s izravnim ubrizgavanjem za optimalnu učinkovitost i zabavu u vožnji. U kombinaciji s našom jedinstvenom 48-voltnom hibridnom tehnologijom (48 V) s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT), postižete još veću poboljšanu uštedu goriva i učinkovitost.

Uštedite gorivo i smanjite emisije pomoću našeg hibridnog sustava od 48 V. Podržava motor s izgaranjem dodatnim okretnim momentom tijekom ubrzanja.

6-stupanjski iMT dizajniran je za smanjenje emisija i povećanje učinkovitosti goriva automatskim uključivanjem načina rada lagane vožnje (coasting) kad god otpustite papučicu gasa *.

Više performansi. Manje emisija. Tehnologija motora CVVD.

Hyundai je razvio prvu na svijetu tehnologiju kontinuirano promjenjivog trajanja ventila (CVVD). Optimizira performanse motora i učinkovitost goriva, a istovremeno je i ekološki prihvatljiv. Tehnologija upravljanja ventilom regulira trajanje otvaranja i zatvaranja ventila prema uvjetima vožnje.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi BAYON napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Svi novoregistrirani modeli Hyundai BAYON u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.