Dizajn koji se ističe.

Sve oštre linije i upadljive proporcije, potpuno novi BAYON doista se izdvaja iz mnoštva. Moderan i elegantan, elegantno kombinira Hyundaijevo nagrađivano SUV naslijeđe s vizualno zapanjujućom interpretacijom našeg dizajnerskog jezika Sensuous Sportiness.

Umjetnička inspiracija

Umjetnost iz cijele Europe nadahnuta BAYON-om.

Kako bismo proslavili svjetsku premijeru BAYON-a, pozvali smo 9 različitih umjetnika iz cijele Europe da stvore jedinstvena umjetnička djela nadahnuta njegovim dizajnom. Ideja za kampanju potekla je iz jedinstvenih karakteristika modela: to je prvi Hyundaijev model razvijen posebno za Europu – a njegov prepoznatljiv dizajn, koji uključuje Hyundaijev identitet dizajna ‘Sensuous Sportiness’ – služio je kao izvor umjetničke inspiracije.

Oštrim izgledom i integracijom Hyundaijevih elegantnih SUV ključnih elemenata dizajna, BAYON's ima snažan elegantni dizajnerski stav.
Jedinstven i samopouzdan, njegove snažne linije i svjetla u obliku strelice živahna su interpretacija Hyundaijevog identiteta Sensuous Sportiness dizajna.

Oštrim izgledom i integracijom Hyundaijevih elegantnih SUV ključnih elemenata dizajna, BAYON’s ima snažan elegantni dizajnerski stav. Jedinstven i samopouzdan, njegove snažne linije i svjetla u obliku strelice živahna su interpretacija Hyundaijevog identiteta Sensuous Sportiness dizajna – definiranog skladom proporcija, arhitekture, stila i tehnologije.

Svjetla u obliku strelice i široka rešetka usklađuju se s glatkom trakom za usis zraka i uskim LED dnevnim svjetlima na vrhu dajući prednjoj strani uistinu jedinstven izgled.

Dinamična bočna strana privlači poglede na snažne grafičke značajke, snažni oblik c-stupa i sportski profil u obliku klina.

Stražnja kombinirana svjetla u obliku strelice povezane su crvenom linijom. Smještena daleko sa strane, pojačavaju vizualni dojam širine.

Izrazite se. Vaš automobil. Vaše boje.

Možete odabrati između ukupno devet vanjskih boja koje nadopunjuju privlačnu siluetu vašeg potpuno novog BAYONA, uključujući novu boju: Mangrove Green Pearl. Povrh toga, opcija dvobojnog krova i odgovarajućih kućišta zrcala u Phantom Black boji omogućuje vam daljnje prilagođavanje nekih kombinacija boja koje će se izraziti i stvoriti automobil savršeno prilagođen vašem ukusu.

Snažnim fokusom na maksimiziranje udobnosti putnika i povećanje prostora prtljažnika, Hyundaijevi dizajneri stvorili su izvrsnu, modernu atmosferu unutar potpuno novog BAYONA. Inspirirana oblicima iz prirode, vrata se elegantno nastavljaju na ploču s instrumentima. Skulptura vrata savršeno se podudara s dijelom ploče s instrumentima, a LED osvjetljenje raspoloženja postavlja suptilan, ali sofisticiran plavi naglasak u kokpitu.

Svidjet će vam se viši položaj sjedenja, a ta udobnost ide ruku pod ruku sa stilom – ulazak i izlazak iz visokokvalitetnih sjedala od tkanine lijepo je i jednostavno.

Elegantne vodoravne oštrice daju istaknutoj ploči nekonvencionalno moderan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Ostanite u kontroli i povezani s preklopnim komandama sportskog upravljača.

10,25 ” digitalni klaster i središnji zaslon osjetljiv na dodir vizualno su kombinirani za elegantan visokotehnološki izgled i vrhunsku upotrebljivost s funkcijom podijeljenog zaslona.

Suptilni naglasci unutrašnjosti za opuštajuću atmosferu.

Unutar potpuno novog BAYON-a, mirni koncept boja i obloga sa suptilnim naglascima stvara mirnu atmosferu koja vam pomaže da se opustite i usredotočite na svoju vožnju. Pažljivo odabrani neutralni raspon unutarnjih boja i materijala pruža maksimalnu kompatibilnost s vanjskim rasponom boja. Unutrašnjost tkanine u crnoj boji standardna je, a na raspolaganju su još dvije dodatne kombinacije boja.

Noćne vožnje uvijek čine posebno iskustvo vožnje. Suptilna, fino podešena plava LED ambijentalna rasvjeta dodaje ugodan sloj osvjetljenja vašem putovanju.

Sportskost i udobnost idu ruku pod ruku s potpuno novim BAYON-om: Sjedala visoke kvalitete od tkanine pružaju maksimalnu udobnost na svakom putovanju.

Otkrijte više o novom BAYON-u.

Dizajn koji postavlja nova pravila susreće se sa značajkama sigurnosti najboljima u klasi. Najsuvremenije značajke povezivanja drže vas u toku dok ste na putu. Nove opcije pogonskog sklopa i mjenjača daju prostora za profinjeno i održivo iskustvo vožnje. Potpuno novi BAYON postavlja standarde u segmentu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.