Originalni dodaci za individualni stil.

Izvanredan dizajn vašeg potpuno novog crossovera BAYON već govori toliko pozitivnih stvari o vama. A taj učinak možete poboljšati dodavanjem svog izbora originalne Hyundai dodatne opreme. Sva oprema je posebno dizajnirana i proizvedena prema istim strogim standardima vašeg BAYON-a. Dakle, ne samo da izgleda ispravno, već i zajamčeno savršeno pristaje.

Neka vam svaki dan bude zadovoljstvo. Prikladna podrška i praktično skladište u jednom. Ovaj podesivi naslon za ruke sa šarkama ima praktičan pretinac za čuvanje malih predmeta.

Održavanje kvalitete. Ova podloga izrađena po mjeri dulje održava novi izgled vašeg prtljažnika. Izrađena od visokokvalitetnog velura i s logom BAYON.

Savršeno se uklapajući između vaših BAYON stražnjih naslona sjedala i krova, rešetka koja se lako postavlja dizajnirana je za zadržavanje kućnog ljubimca i tereta u prtljažniku.

Vaši ekskluzivni završni detalji.

Odaberite željene nijanse u boji za unutrašnjost, vanjštinu – ili oboje. Imate izbor između tri prepoznatljive boje: : Tomato Red, Aqua Turquoise i Phantom Black.

Aluminijski naplatci.

Upotpunite svoju sliku na ulici s izražajnim izborom aluminijskih naplataka za Hyundai BAYON. Svi ti kotači dizajnirani su i proizvedeni u skladu s najvišim Hyundaijevim standardima. Jedan dizajn, dvije različite boje. Odaberite naše 15″ Sejong kotače u srebrnoj ili grafitnoj boji. 16″ kotači dostupni su u dvobojnoj i grafitnoj boji.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim novim BAYON-om. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.