Dinamičan i elegantan.

Svojim dinamičnim i izražajnim novim dizajnom, ovaj odvažni novi gradski automobil daje novo značenje staroj izreci: dobre stvari dolaze u malim pakiranjima.

S nižim krovom i širom karoserijom od prethodnika, živahni dizajn potpuno novog i10 nije poput ničega drugog u klasi. Njegov elegantan i dinamičan dizajn nudi kontrast mekih površina i oštrih linija. Inspiriran oblikom ljudskih mišića odjevenih u sportsku odjeću, glatko mišićava karoserija oblikovana je tako da pruža maksimalan unutarnji prostor.

Široka kaskadna rešetka šalje snažnu poruku, s ponosom najavljujući široku karoseriju  i10.

Dopunite sportski izgled novo dizajniranim aluminijskim naplatcima od 15” ili 16” za energičan i okretni izgled. Na raspolaganju su i čelični naplatci od 14”.

Svojim dinamičnim prednjim svjetlima i okruglim LED dnevnim svjetlima, samouvjereni, živahni dizajn i10 zaista se ističe među mnoštvom.

Prilagodite svoju savršenu verziju.

S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja.

Unutar moderne nove kabine, precizni uzorci i svježe teksture dočekuju vas s čistim i modernim izgledom. Novi atraktivni 3D uzorak saća nalazi se na instrumentnoj ploči i vratima za sportski izgled cijele kabine. Kružni ventilacijski otvori vizualno produžuju instrumentnu ploču u oblogu vrata za osjećaj širine, prostranosti. Odaberite četiri različite kombinacije boja kako biste prilagodili savršenu unutrašnjost.

Najveći u svojoj klasi, novi 8” zaslon osjetljiv na dodir zrcali sadržaj vašeg pametnog telefona zahvaljujući Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Lijepo i toplo zimi. Uživajte u udobnosti dostupnih grijanih sjedala tijekom hladnih dana. Vrlo brzo se zagrijavaju kako bi brzo povećala udobnost.

Uživajte u toplim rukama tijekom hladnih dana. Grijani upravljač sadrži ergonomsko postavljene kontrole, tako da možete ostati povezani dok vozite sigurno.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.