Sportski redefiniran

Dinamičan, prepoznatljiv, senzualno sportski: Svojim revolucionarnim dizajnom, Hyundai i20 postavlja nove standarde u svom segmentu automobila. Njegov energičan izgled uparen s bogatstvom uzbudljivih novih opcija interijera čini ga savršenim automobilom koji odgovara vašoj osobnosti.

Elegantan i zapanjujući, i20 potresa segment svojim senzualno sportskim novim dizajnom. Širi, duži i s nižim krovom od svog prethodnika, prvi je automobil u Europi koji je nadahnut Hyundaijevom filozofijom dizajna Sensuous Sportiness – skladnom kombinacijom energičnih proporcija, stila i tehnologije.

Zamašna puna LED prednja svjetla dinamički su naglašena oštrim dnevnim svjetlima, vizualno se povezujući sa stražnjim dijelom postižući tako jedinstveni izgled.

Za snažan prvi dojam prepoznatljivi prednji branik uokviren je istaknutim usisnicima zraka i odvažnom novom rešetkom u mrežastom dizajnu.

Tečna LED kombinirana svjetla u obliku slova Z vizualno se protežu preko poklopca prtljažnika, povezujući stražnja svjetla i tako čine uistinu jedinstven izgled.

Tvoj automobil. Tvoje boje.

Prilagodite i20 tako da odražava vaš osobni stil: Dopunjavajući njegovu privlačnu siluetu, automobil dolazi s nizom od 10 jednako očaravajućih vanjskih boja koje možete odabrati. Povrh toga, dvobojni krov u Phantom Black izdanju nadopunjuje prepoznatljiv i moderan izgled automobila koji je uistinu jedinstven – baš kao što ste i vi.

Prilagodite svoj izgled dodatnom opcijom u dvobojnom stilu s krovom u Phantom Black izdanju. Stvorite automobil savršeno prilagođen vašem osobnom ukusu.

Hyundaijevi dizajneri stvorili su svjež novi izgled, primjenjujući široku paletu inovativnih estetskih i tehničkih rješenja za prozračnu, modernu atmosferu. Nadahnuto oblicima koji se nalaze u prirodi, vrata se uklapaju s nadzornom pločom na elegantan, senzualan način. Skulptura vrata savršeno se podudara s dijelom ploče s instrumentima, a LED osvjetljenje raspoloženja daje suptilan, ali sofisticiran plavi naglasak u kokpitu.

Elegantne vodoravne oštrice daju istaknutoj ploči nekonvencionalno moderan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Ostanite u kontroli i povezani pomoću uklopljenih komandi sportskog upravljača.

10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavan pristup značajkama automobila, infotainmentu, navigacijskom sustavu i aplikacijama za pametne telefone.

Istinska ljepota dolazi iznutra.

Potpuno redizajnirana unutrašnjost i20 savršen je spoj za osobnost automobila koja mami poglede. Uz velik broj dostupnih opcija prilagodbe, na raspolaganju su vam alati za precizno prilagođavanje automobila vašem individualnom ukusu.

Noćne vožnje uvijek čine posebno iskustvo. Suptilna, fino podešena unutarnja LED ambijentalna rasvjeta daje ugodan dodatak osvjetljenja vašem putovanju.

Sportski izgled i udobnost idu ruku pod ruku u novom i20: Sjedala visoke kvalitete od tkanine pružaju maksimalnu udobnost na svakom putovanju.

Iduća generacija. Sada.

Dizajn koji mijenja pravila igre spojio se s najboljom sigurnosti u klasi. Najsuvremenije značajke povezivanja drže vas u toku dok ste na putu. Zbog nove opcije pogonskog sklopa i mjenjača iskustvo vožnje je profinjeno i održivo. i20 postavlja standarde u klasi.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.