Koliko je praktičan, toliko je i stilski osviješten.

S Hyundai originalnom dodatnom opremom svoj i20 možete podići na još višu razinu, s praktičnim i elegantnim opcijama koje odgovaraju vašem životnom stilu.

Naglasite elegantan, moderan štih svoje kabine skrivenim osvjetljenjem u prostoru za noge. Blagi sjaj ambijentalnog svjetla poželjet će vam dobrodošlicu kad god se vrata otključaju, a ugasit će se kada se motor pokrene.

Odrazite svoju osobnost. Naše privlačne trkaće pruge na poklopcu motora i krovu dat će vašem i20 sportski stav na cesti.

Promjena godišnjih doba i svakodnevna upotreba mogu biti teški za svaki automobil. Kako biste zaštitili svoj i20 od trošenja, habanja i prljavštine, opremite se originalnim Hyundai prostirkama.

Za te dulje ture možete se osloniti na našu čeličnu kuku za vuču otpornu na koroziju za siguran i učinkovit transport vašeg tereta.

Za još veću udobnost, naš nosač bicikala za kuke za vuču nosi dva bicikla s maksimalnom nosivošću od 60 kg.

Dodajte dašak boje svom životu.

Niz elegantne dodatne opreme vašem Hyundaiju i20 daje individualnu notu. Na primjer, umetci na upravljaču, ukrasi na ručkama vrata ili naši poklopci retrovizora u boji, poboljšat će već prepoznatljiv izgled vašeg i20. Pomaže vam da se istaknete na ulici.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim novim i20. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.