N Line – najdinamičniji i20.

Privlačite pažnju s i20 N Line: Uz dizajn unutrašnjosti nadahnutim performansama i hrabra poboljšanja dizajna vanjskog izgleda, to je izjava dinamičnog sportskog izgleda koji ne ugrožava niti sigurnost niti učinkovitost.

Potpuno novi i20 N Line dizajniran je za snažan i energičan izgled. Sadrži dominantni novi prednji branik, teksturiranu kaskadnu rešetku i glatki stražnji branik koji poboljšava ne samo izgled modela već i aerodinamične performanse. Učinite ga potpuno vašim, izborom od devet različitih vanjskih boja i opcionalnim dvobojnim krovom.

Dizajn potpuno novog i20 N Line prednjeg branika sadrži ekskluzivnu sivu liniju znakova ispod teksturne kaskadne rešetke.

Izvedbeni izgled potpuno novog i20 N Line proteže se sve do stražnje strane, gdje su nagnute linije usklađene s kromiranim dvostrukim ispušnim cijevima.

Uživajte u atmosferi s izrazitim automobilističkim osjećajem: potpuno novi i20 N Line odlikuje se čistim linijama, metalnim detaljima i ekskluzivnim crvenim naglascima u unutrašnjosti.

Osjetite kontrolu nad perforiranim kožnim upravljačem, ekskluzivno dizajniranim za N Line.

N Line mjenjač ima posebno dizajniranu tipku s naglašenim šavovima i crvenim umetcima.

Tko kaže da ne možete imati sve? Izbor motora na potpuno novom i20 N Line pruža obilje snage bez ugrožavanja učinkovitosti. Uživajte u vrhunskom iskustvu N Line s moćnom 1,0-litrenom opcijom T-GDi motora. Rafiniran u pogledu ovjesa i odziva, pruža uzbudljive performanse i značajnu uštedu goriva, zahvaljujući inovativnom inteligentnom ručnom mjenjaču (iMT).

Otkrijte Hyundai N Line.

Obloga za vašu sportsku stranu, sadrži styling nadahnut performansama i s izdašnom količinom automobilističkih mišića.

i10 N Line.

Potpuno novi i10 N Line omogućuje vam da ga podignete na sljedeću razinu s nizom ekskluzivnih dizajnerskih značajki i opcijskim motorom od 100 KS za još sportskiji doživljaj vožnje.

i10 N Line

i30 N Line.

Ljubitelji dinamične opreme N Line bit će uzbuđeni zbog ažuriranja dizajna za novi i30 Hatchback N Line.

i30 N Line

Iduća generacija. Sada.

Dizajn koji mijenja pravila igre spojio se s najboljom sigurnosti u klasi. Najsuvremenije značajke povezivanja drže vas u toku dok ste na putu. Zbog nove opcije pogonskog sklopa i mjenjača iskustvo vožnje je profinjeno i održivo. i20 postavlja standarde u klasi.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.