Vrhunske značajke za nenadmašnu zabavu.

i20 dolazi s vrhunskim značajkama u svim glavnim kategorijama: vrhunska učinkovitost i performanse idu ruku pod ruku s razinom udobnosti koja ovaj automobil istinski ističe u svojoj klasi.

Odaberite između 4 jedinstvene konfiguracije motora: Na vrhu ponude dostupan je 1,0 T-GDi benzinski motor sa 100 KS ili 120 KS. Može biti opremljen 48-voltnim blagim hibridnim sustavom, bilo kao opcija sa 100 KS ili standardno sa 120 KS. Blagi hibridni sustav pridonosi 3-4% smanjenju potrošnje goriva i emisije CO2. Dostupan je i 1,2-litreni MPi benzinski motor sa 84 KS.

Novi 48V blagi hibridni pogonski sklop.

Uštedite gorivo i smanjite emisije pomoću 48V blagog hibridnog sustava. Sustav podržava motor s izgaranjem dodatnim okretnim momentom tijekom ubrzanja.

6-stupanjski iMT dizajniran je za smanjenje emisija i povećanje učinkovitosti potrošnje goriva automatskim uključivanjem načina rada lagane vožnje (coasting) kad god otpustite papučicu gasa.

Radije sami upravljate spojkom i stupnjevima brzina? Odaberite konfiguraciju motora s ručnim mjenjačem za preciznu vožnju s glatkim promjenama brzina.

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom.

Uživajte u vrhunskim performansama i onoliko kontrole koliko želite s 7DCT opcijom dostupnom s 1,0-litrenim turbo motorom. Ova opcija vam pruža dinamično iskustvo vožnje, kao i vrhunsku učinkovitost potrošnje goriva. Sustav dvostruke spojke omogućuje munjevite promjene brzina, bez obzira koristite li prikladni automatski način rada ili se odlučite za ručno prebacivanje stupnjeva prijenosa.

Način rada dostupan u konfiguracijama motora s iMT-om i MHSG-om. Novi i20 automatski ulazi u ovaj način rada pri otpuštanju papučice gasa, štedeći gorivo.

Sustav regeneracije energije (ERS).

Idle Stop & Go (ISG), sustav upravljanja alternatora (AMS) i gume s malim otporom pri kotrljanju nadopunjeni su našim sustavom regeneracije energije (ERS): dok se vozilo kreće u stupnju prijenosa bez dodavanja gasa, učinak kočenja motorom stvara kinetičku energiju koja se pretvara u električnu i pohranjuje u akumulatoru. To smanjuje kako potrošnju goriva tako i emisiju ispušnih plinova.

Više performansi. Manje emisija. Tehnologija motora CVVD.

Hyundai je prvi na svijetu razvio tehnologiju s vremenski promjenjivim upravljanjem otvaranja ventila (CVVD). Optimizira performanse motora i učinkovitost goriva, a istovremeno je i ekološki prihvatljiv. Tehnologija upravljanja ventilima regulira trajanje otvaranja i zatvaranja ventila zavisno o uvjetima vožnje.

Veći i bolji – potpuno novi i20 dolazi s više svega: Više udobnosti zahvaljujući bežičnom zrcaljenju zaslona telefona na 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir i bežičnom punjenju pametnog telefona za sve opcije zaslona osjetljivog na dodir. Više prtljažnog prostora znači da možete spakirati više stvari koje želite. A Bose zvučni sustav s osam zvučnika čini putovanje zabavnijim kada samo želite pojačati i zapjevati.

S kapacitetom od 351 litre, 25 litara više od svog prethodnika, novi i20 nudi više prostora za vas i vašu obitelj u kojem možete spakirati stvari za svoje avanture.

Trebate mjesta za veliki teret? Prikladno spremite poklopac prtljažnika iza stražnje klupe kako biste optimalno iskoristili kapacitet prtljažnika.

Vrhunski Bose® zvučni sustav.

Uživajte u nevjerojatnom audio iskustvu uz vrhunski Bose® zvučni sustav. S osam zvučnika, uključujući subwoofer, dizajniran je da ide u korak sa sportskim stilom automobila, pružajući zvučno iskustvo koje je jednako dinamično kao i vožnja novim i20.

Uživajte u bežičnom povezivanju svog mobilnog telefona – bežično punjenje svih zaslona osjetljivih na dodir i bežično zrcaljenje na 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir.

Spajanje i punjenje prijenosnih USB uređaja nikad nije bilo lakše s priključcima na prednjoj i stražnjoj strani automobila – samo uključite i reproducirajte.

Uživajte u vrhunskoj pametnoj tehnologiji s dvostrukim vizualno kombiniranim velikim zaslonima od 10,25” s funkcionalnošću podijeljenog zaslona. A pomoću Bluelink® povezanih automobilskih usluga možete upravljati automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Donosi besprijekornu povezanost izravno u novi i20 s mrežnim prepoznavanjem glasa i značajkama kako bi vaša vožnja bila praktičnija i ugodniji.

Novi i20 pruža vam inovativnu tehnologiju za olakšavanje života. Njegov opcijski zaslon osjetljiv na dodir od 10,25” integrira značajke 3D navigacije, medija i povezivanja.

Zaslon osjetljiv na dodir od 8″ također ima bežično zrcaljenje pametnih telefona, što vam omogućuje jednostavno povezivanje i zrcaljenje vašeg pametnog telefona putem Apple CarPlay ili Android Auto.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink, Hyundaijev sustav povezanih automobila, koristi ugrađenu telematiku kako bi pružio vrhunske Hyundaijeve usluge uživo, poput prometa uživo ili parkiranja na ulici ili izvan nje. Pomoću Bluelink aplikacije svoj i20 možete zaključati i otključati na daljinu ili pronaći svoj automobil kada se ne sjećate gdje je točno parkiran. Aplikacija će vam također poslati alarm ako netko pokuša provaliti. A ako želite znati je li tlak u gumama u redu, i to će vam reći.

Povezano usmjeravanje znači da rutu više ne izračunava procesor unutar navigacijskog uređaja, već moćan poslužitelj unutar Hyundaijevog oblaka.

Možda ćete morati parkirati prije nego što stignete do stvarnog odredišta. Ako ste na udaljenosti od 200 m – 2 km, navigaciju iz automobila možete predati aplikaciji Bluelink. Uz proširenu stvarnost, telefon će vas voditi točno kamo želite ići.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Aktivirajte VRVC (Voice Recognition Vehicle Control) pritiskom na gumb i svojim glasom upravljajte klima uređajem, temperaturom, grijačima sjedala i raznim funkcijama automobila.

Vaša je sigurnost naš glavni prioritet. Uz eCall, i20 automatski zove spasilačke službe i pruža im lokaciju automobila u slučaju ozbiljne nesreće.

Uz Hyundai SmartSense, naše vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, i20 nudi najopsežnije pakete aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi – stvorene kako bi vam pružili više sigurnosti i mira. Ne bi se očekivalo da će se mnoge dostupne značajke naći u automobilima ovog segmenta.

PCA-R daje vam dodatno samopouzdanje prilikom navigacije na uska parkirna mjesta vožnjom unatrag. Kad god sustav otkrije rizik sudara, PCA-R automatski uključuje kočnice.

Ova pametna značajka za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred kreće iz stanja mirovanja, na primjer na semaforu ili u prometnoj gužvi.

Iduća generacija. Sada.

Dizajn koji mijenja pravila igre spojio se s najboljom sigurnosti u klasi. Najsuvremenije značajke povezivanja drže vas u toku dok ste na putu. Zbog nove opcije pogonskog sklopa i mjenjača iskustvo vožnje je profinjeno i održivo. i20 postavlja standarde u klasi.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.